I sommer blir det salg ved Storelgen

Av: Tore Sandberg | Publisert: 14.06.2018 08:46:34
Storelgenselgere

​Samling i Storstua: Her er aktørene som skal ha salg og utstilling ved Storstua i sommer samlet til "briefing" sammen med blant andre samfunn- og næringsutvikler Bjørn Vegard Øiungen.

En avtale mellom Statens vegvesen og Stor-Elvdal kommune sørger for at det blir salgsaktivitet rundt Storelgen på Bjøråa rasteplass i sommer. ​

​Interessen har vært stor etter at kommunen lyste ut plasser for salg og markedsaktiviteter. Både lokale og mer langveisfarende søkte om plass. Men lokale, det vil si virksomheter og hobbykunstnere fra Stor-Elvdal ble prioritert i henhold til utlysingsteksten.

Statens vegvesen, som eier og drifter Bjøråa rasteplass, har stilt strenge krav til utforming og bruk av området rundt Storelgen, slik at konseptet blir best mulig ivaretatt. Avtalen om sesongsalg gjelder for perioden 15. juni-15. august.

For å være best mulig forberedt ble det tirsdag arrangert et informasjonsmøte der kommunen og Sør-Østerdal næringshage blant annet ga tips og råd slik at opplevelsen både for selgere/utstillere og publikum skal bli best mulig.

I nevnte tidsperiode i sommer vil det i utgangspunktet være en salgsvogn med mat ved parkeringen bak Storelgen, og to salgs/utsillingsbord på markedsplassen under taket på servicebygget. De ulike aktørene er tildelt plass i kortere eller lengre perioder, delvis etter eget ønske og delvis etter plass.

Her er listen over de som har godkjenning og avtale om salg og utstillinger ved Storelgen sommeren 2018:

• Anne Birgit Bagron
  • Wanna Thaimat Koppang
  • Line Klingenberg
  • Marianne Trønnes
  • Odd Werner Stenersen
  • Stor- Elvdal Fellesverksted
  • Tove Fjeld
  • Tove Eggen Hoffstad
  • Johnnys kantine og catering

Vi ønsker alle lykke til med salget!

Sist oppdatert: 14.06.2018 10:13:42