Informasjon om Covid-19 i Stor-Elvdal kommune. Oppdatert info i dag mandag klokken 17.00

Av: Inger Lise Dyrstad | Publisert: 12.10.2020 16:46:15

Det er ikke bekreftet nye smittetilfeller i kommunen gjennom helgen.

Stor-Elvdal kommune har gjennomført en bred testing av innbyggere. I dag mandag 12. oktober er det testet drøye 50 personer. Kommunen tar situasjonen på stort alvor og tester nå flere enn det som er nødvendig/anbefalt fra myndighetene.

Det vil komme ny oppdatert informasjon på torsdag ettermiddag knyttet til de ulike tiltakene innført torsdag 8. oktober, basert på test og sporingsresultater denne uken. Inntil videre gjelder derfor informasjonen gitt sist torsdag.

Annen nyttig info:

• Menighetens barnehage kan åpnes som normalt i morgen 13.oktober, med unntak av de som er i karantene.
  • Status for skole og barnehage er fortsatt på gult nivå i henhold til kommunens planer.

Det viktigste vi alle kan gjøre for å unngå smittespredning er fortsatt:

• Minst en meters avstand fra andre
  • Hyppig vask av hendene
  • Vær hjemme når du er syk

Nav Stor-Elvdal

NAV Stor-Elvdal tar imot besøkende etter avtale. De ansatte jobber som normalt, og er fortsatt tilgjengelige på nett eller per telefon.

Dersom du har spørsmål knyttet til sosiale stønader er det opprettet en direkte telefon til Nav Stor-Elvdal tlf. 940 18 191 eller du kan henvende deg til NAV sitt kontaktsenter på tlf. 5555 3333.

Bestilling av resept til medisiner

Har du behov for å fornye resepter kan dette gjøres ved å følge denne linken www.Helserespons.no .

Du vil motta bekreftelse på at din bestilling et mottatt som tekstmelding og din bestilling vil være klar på 2-3 virkedager. Du kan om ønskelig også laste ned en app ved sammen navn. For de som ikke bruker elektroniske løsninger kan man ringe og bestille resept som tidligere.

Dersom du ønsker å stille spørsmål knyttet til koronaviruset bes du kontakte:

- Nasjonal koronatelefon 815 55 015

- Koronatelefon for barn og unge i Innlandet 948 79 895. (08.00 og 18.00 på hverdager)

Råd og informasjon om Koronaviruset - interkommunal koronatelefon for Folldal, Alvdal, Rendalen, Tynset, Tolga og Stor-Elvdal: Tlf. 901 47 166 hverdager kl. 08.00 - 15.30.

Sist oppdatert: 12.10.2020 16:53:06