Informasjon om legesituasjonen

kommunelegenered

​Mildre Orphee Suarez t.v. og Louise Härtel er
fastlegevikarer i Stor-Elvdal.

​Her kommer informasjon om fastlege/legesituasjonen i kommunen.

​Spesialist i allmennmedisin Louise Härtel, er ansatt som kommuneoverlege ( tidligere var tittelen kommunelege 1) fram til 1. februar  2019. Hun  har en  arbeidsturnus  der hun er to uker tilstede og to uker borte fra kontoret. Hun arbeider på samme fastlegeliste som Alexander Ytredal hadde.

Allemennlege  Mildre Orphee Suarez er ansatt i  et 100% vikariat fram til 1.mars 2019, mens Arif Iqbal har permisjon for spesialisering til allmennlege i samme tidsrom. Mildre  har som fastlege derfor ansvar for Arif sine fastlegepasienter.

Kommunelege Farazia Anzar har også permisjon fram til 15.november i 2018. Vi har vært så heldige å ha lege Mansoor Shah som fastlegevikar for henne i en lengre periode, men han slutter dessverre hos oss 20.juli 2018.

Roza Karpova er for tiden vår turnuslege. Hun avslutter sin 6måneders turnustid med ferie 9.august. Ny turnuslege fra 1.september blir  Ingar Strand.

Ut over dette vil dere i forbindelse med ferieavviklingen ved legekontoret denne sommeren kunne møte både Tone Hagen, Hamdi Olabi, Julie Berteig og Anders Øvergård  - og muligens noen flere…

Utfordringer med å skaffe vikarer og redusert bemanning grunnet avvikling av ferie er krevende, samtidig som vi skal gi innbyggerne et godt helsetjenestetilbud, men vi prøver som best vi kan! Øyeblikkelig hjelp og legevakt vil alltid være dekket!

Fortsatt god somme til dere alle.

Nyt sol og sommer, bruk solkrem, drikk mye vann (og bruk skyggen) – høst og vinter kommer fort

Eli Løken, enhetsleder helse

Sist oppdatert: 18.07.2018 10:43:05