Invitasjon til sesongsalg ved Storelgen

Av: Tore Sandberg | Publisert: 24.04.2018 09:45:04

​Lokale næringsdrivende inviteres til å søke om lov til salg og markedsaktiviteter ved Storelgen sommeren 2018. Aktører som tillates ved Bjøråa rasteplass må være lokale, og ha aktiviteter som bidrar til å rendyrke konseptet ved rasteplassen.

​Etter en prøveordning med salg av mat i noen uker i fjor sommer, er det inngått en ny avtale mellom Statens vegvesen og Stor-Elvdal kommune for 2018. Sommersesongen defineres i 2018 som perioden 15. juni-15. september.

Det er utarbeidet klare retningslinjer for plass og bruk av aktuelle arealer rundt Storelgen. Både av hensyn til trafikksikkerhet og rasteplassens formål og arkitektoniske utforming.

Salgsboder: Det tillates inntil to salgsboder av gangen utenfor området rundt servicebygget og Storelgen. Nødvendige godkjennelser for matsalg må foreligge.

"Markedsplass": Under servicebyggets tak tillates inntil to aktører av gangen.

I henhold til avtalen med Statens vegvesen skal kommunen motta søknadene og velge ut hvilke aktører som får plass ved Storelgen i sommer.

Det kan foruten salg av mat være for eksempel utstilling/salg av brukskunst, souvenirer, håndverk mm.

Dette er en spennende mulighet for lokale næringsdrivende og aktører til å profilere seg og selge sine produkter! (Arrangementer må det søkes Statens vegvesen spesielt om).

Interessert? Send søknad til postmottak@stor-elvdal.kommune.no innen 8. mai.

For evt spørsmål, på epost til storelgen@stor-elvdal.kommune.no eller rådgiver samfunn og næringsutvikling, Bjørn Vegard Øiungen mob 95783713, epost: Bjorn.Vegard.Oiungen@stor-elvdal.kommune.no

Sist oppdatert: 15.05.2018 11:57:08