Gjør klar for NRK Sommertoget!

Av: Tore Sandberg | Publisert: 10.07.2017 12:57:15

NRK Sommertoget legger inn stopp på Opphus 14. juli og Koppang 19. juli. Programmet er på det meste klart og vi oppfordrer alle til å bli med på festen!​

​Besøket av sommertoget gir gode muligheter for profilering og markedsføring av kommunen vår - selv om selve stoppene varer bare 10 minutter. Toget skal kjøre gjennom kommunen vår både på vei nordover og sørover.

På Opphus stopper toget fredag 14. juli kl. 11.23-11.33. Her har opphusingene laget et flott opplegg med ulike temaer. Opphusdagen har program fra kl. 11-14, med sosialt samvær, grilling m.m. også etter at toget har reist videre.

På Koppang stasjon er det lagt opp til folkefest når Sommertoget kommer dit onsdag 19. juli kl. 12.27-12.37

Programmet for Sommertoget sitt stopp på Koppang stasjon onsdag 19. juli:(med forbehold om endringer)

• Representanter fra Ungdomsrådet (Silje Østensen og Trym Holton Olstad) tar i mot programleder og forteller litt om bygda/kommunen, Storelgen på Bjøråa, skolene, aktivitetene, særpreget mm.
  • Kunstverk av den nyskapende anerkjente samtidskunstneren Tina Buddeberg, bosatt i Sollia vil bli montert på en av veggene på stasjonen.
  • Bjørnstjerne Bjørnson ankommer med hest og kjerre. Han framfører noen setninger om tilknytning til Stor-Elvdal, boksamlingen han forærte bygda og førsteutgaven til «Ja, vi elsker» fra 1864
  • Førsteutgaven finnes i utstillingen til helt nyåpnete Norsk Kultursenter på Koppang.
  • Notene vises fram, og publikum stemmer i med 1.vers av Ja, vi elsker.
  • Programlederne introduseres for den lokale festretten «elghakk».
  • Mikaelskoret synger "Gi meg et tog» i det toget gjør seg klar til å kjøre videre

Vi oppfordrer alle til å møte opp og bidra til liv og røre ved stasjonen og i parken! Dette blir også en fin opptakt til årets Kaupangrmart'n som åpner offisielt senere på kvelden.

Program.

Kl 11.30-13.00           Folkefest i parken og på stasjonsområdet

• Aktiviteter for store og små i stasjonsparken.
      • Smaksprøver på Stor-Elgens hakk
      • Salg av kaffe og tilbehør

PS: Vi oppfordrer Instagram-brukere om å benytte hashtagen #nrksommer på bilder fra Stor-Elvdal!

Sist oppdatert: 20.07.2017 00:57:29