Investerer i nye trygghetsalarmer

Av: Tore Sandberg | Publisert: 11.12.2018 08:29:25

​Stor-Elvdal kommune skifter ut de "gamle" trygghetsalarmene. De nye trygghetsalarmene har flere funksjoner.

Trygghetsalarm.png

De nye kan brukes både inne og ute. Alarmen må derfor lades!

Når alarmen utløses, kan man koble til to-veis tale. Dette gir muligheter for at den som utløser alarmen kan snakke direkte med den som mottar utløst alarm.

Ved  utløst alarm, kan man koble til karthenvisning, såkalt posisjonering. Dette gir muligheter for den som mottar alarmen, og få karthenvisning for hvor den som utløste alarmen befinner seg.

Denne type alarm kan man dusje/bade med, alarmen er vanntett!

Alarmen leveres med ladestasjon og halssnor. Det finnes også futeral til alarmen slik at den kan bæres som en klokke.

trygghetsalarm tilbehør.png

Kilde: Sverre Wilhelmsson, leder tildelerenheten