Stor-Elvdal kommune med ny oppdatert informasjon til sine innbyggere - koronavirus 16.3.2020

Av: Inger Lise Dyrstad | Publisert: 16.03.2020 18:07:52

En presisering for pendlere til Oslo og Viken

Pendlere fra Stor-Elvdal kommune som jobber i Oslo/Viken, kan reise på jobb som normalt - og er velkomne tilbake til kommunen, men da må de være i karantene frem til de reiser på jobb igjen. For eksempel: dersom du jobber i Oslo og er hjemme i helgene kan du ikke gå på butikken eller omgås andre enn de som er i samme husstand. Dersom noen av husstandsmedlemmene jobber innen helse må det vises ekstra forsiktighet - som for eksempel å oppholde seg i hver sin del av huset så langt det lar seg gjøre. De øvrige i husstanden må ikke være i karantene så lenge de ikke har symptomer.

Hvis du fortsatt har spørsmål kan du ta kontakt med kommunens sentralbord som vil videreformidle spørsmål dersom det ikke kan besvares der.

Kan du være med og ta i et tak hvis vi trenger flere hender i kampen mot koronaepidemien?

Akkurat nå er vi midt i vårt livs dugnad for å bremse og helst stoppe spredningen av korona her hos oss. Vi har alle sammen fått store endringer i hverdagslivet med stengning av skoler og barnehager og avlysning av det meste av arrangementer og sosiale sammenkomster.

Vi er helt i starten av koronaepidemien her i Stor-Elvdal, og vi må regne med at vi får smittetilfeller i tiden fremover. Da kan også helsepersonell bli smittet eller satt i karantene, og vi vil trenge alle som kan hjelpe til.

Hvis du har utdanning eller erfaring innen helse vil vi gjerne vite om deg for å kunne ta kontakt med deg hvis vi trenger hjelp. Derfor ber vi deg om å registrere deg med din kompetanse. Send gjerne en e-post til kommunens postmottak postmottak@stor-elvdal.kommune.no  der du beskriver kort din erfaring og/eller utdanning. Dersom du har spørsmål kan du kontakte en av enhetslederne i sektor for institusjon- og hjemmebaserte tjenester: Monica S. Øien tlf. 976 83 614, Line Larsen Amundsen tlf. 952 72 594 eller Hanne Rønning tlf. 474 58 096.

Oppfordring til helsepersonell

Vi har ekstra god bruk for deg som er helsepersonell – tenk deg godt om før du tar imot besøk slik at du unngår smitte så langt det lar seg gjøre. Dette gjelder også for andre som har kritiske samfunnsfunksjoner.

Sist oppdatert: 25.03.2020 08:53:09