Kulturnytt for mars

Av: Tore Sandberg | Publisert: 28.02.2019 12:30:30

​​​Broadway-musikalen Next to Normal med lokale aktører blir naturligvis et av høydepunktene på kulturfronten i mars. ​

​Oppsetningen som 231 Productions står bak, har premiere i Storstua 23. mars.

Broadway-musikalen «Next to Normal» er en meget fengende, krevende, tåredryppende, heftig og helt enestående musikal om en familie litt utenom det vanlige.

I hovedrollen som den bipolare Diana finner vi den lokale, profesjonelle sangerinnen Gry Oda Ulvmoen Myrbakken. Hennes ektemann Jan Tore Myrbakken spiller ektemannen i stykket, og sønnen Peder Myrbakken er sønnen også i stykket.

Søsteren spilles av Helene Schmidt, hennes kjæreste av Edd Arne S. Skjønsberg, som eksentriske leger med ulik tilnærming til problemene finner vi Ingvald K.L.Pettersen. Alle unntatt løtensokningen Edd Arne er fra Stor-Elvdal! Orkesteret har også

Billetter og oversikt over tidspunkter finner du på www.ticketmaster.no

Kinoprogrammet byr på blant annet Smaken av Toscana, Ut og stjæle hester og Cold Pursuit.

Teater Innlandet kommer med forestillingen Jungelboken torsdag 14. mars.

Stor-Elvdal Musikklag gjør et gledelig comeback med gratiskonsert i Gamle Koppang stasjon fredag 15. mars kl. 18.30!

På idrettsfronten er det både Moraløpet 2. mars, håndballkamper i Storstua og lysløyperenn og klubbmesterskap.

Du finner kulturnytt i linken til høyre!

Sist oppdatert: 29.04.2019 14:44:22