Her er kulturnytt for september

Av: Tore Sandberg | Publisert: 30.08.2017 12:33:24

​Vi går en spennende og innholdsrik høst i møte på kulturfronten! September starter med Fossedagene i Sollia og byr blant annet også på høstmarked på Koppang.

​Det har vært en aktiv og innholdsrik sommer med besøk av NRK Sommertoget, Kaupangrmart'n, Moratråkket og flere andre arrangementer rundt om i kommunen. Nå starter også lag og foreninger opp igjen for fullt etter ferien.

Fossedagene i Sollia er en kulturfestival med et imponerende program 1.-3. september. Høstmarkedet lørdag 16. september byr på mange gode tilbud og et rikt utvalg av lokale varer og produkter. Om kvelden er det musikalsk show i Storstua med Hans-Esben Gihle, her blir det garantert muligheter også for å trimme lattermusklene!

Hele kulturnytt for september kan du lese i linken til høyre.

Sist oppdatert: 30.08.2017 12:56:52