LEAN – kontinuerlig forbedring på Moratunet

Av: Jørund Hjeltnes Langdal | Publisert: 21.10.2015 13:46:44
Tøylager Moratunet

​Ansatte, tillitsvalgte og ledelsen ved Moratunet sykehjem er nå godt i gang med prosjektet LEAN – kontinuerlig forbedring på Moratunet. Prosjektet er finansiert av skjønnsmidler fra Fylkesmannen og involverer alle ansatte i sektoren på ulike nivåer.

Målet for prosjektet er: Økt brukertilfredshet, økt medarbeidertilfredshet og frigjøring av tid til verdiskapende aktiviteter. Det har kommet mange gode forslag til forbedringer, og vi er allerede i gang med flere ulike tiltak. Vi har blant annet benyttet LEAN-verktøyet 5 S for bedre system og orden på tøyrom og lager. Tilbakemeldingene fra ansatte er at de nå bruker mindre tid til å lete etter ting fordi alt har sin faste plass.

Sist oppdatert: 21.10.2015 13:55:50