Ledig deltidsstilling for brannkonstabel

Av: Tore Sandberg | Publisert: 13.03.2019 10:44:25

Midt-Hedmark brann og redningsvesen har ledig to faste stillinger som brannkonstabel deltid i 1,73 % stilling i avd. Stor-Elvdal fra 1. mai 2019.

Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS

BRANNKONSTABEL – DELTID, AVD. STOR-ELVDAL

Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS (MHBR) har til sammen ca. 190 ansatte, og er organisert som et interkommunalt selskap, hvor kommunene Alvdal, Våler, Trysil, Engerdal, Stor-Elvdal, Elverum, Folldal, Rendalen Tolga og Tynset er eiere. MHBR forvalter brann- og redningstjenesten i eierkommunene og har en stasjon i hver kommune.

Vi har ledig to faste stillinger som brannkonstabel deltid i 1,73 % stilling i Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS avd. Stor-Elvdal fra 1. mai 2019.

Stillingene inngår i utrykningsavdelingen i henhold til oppsatt organisering.

* Krav om bosted

* De som søker må være fysisk og psykisk skikket for tjenesten

* Det er ønskelig med førerkort kl C1E eller kl C

 * Kvinner oppfordres til å søke

De som ansettes må forplikte seg til å gjennomføre utdanningsplan for å tilfredsstille kvalifikasjonsbestemmelsene i "Forskrift om organisering og dimensjonering av brannvesen" for brannkonstabler.

Stillingen avlønnes iht. avtale.

Tilsettingen skjer forøvrig i henhold til gjeldende lover, tariffavtaler og reglement.

Søknad med kortfattet CV sendes til: Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS

ved brannsjefen, adr. Kirkevegen 75, 2413 Elverum eller post@mhbr.no

Søknadsfrist er 25. mars 2019.

Søknadspapirer vil ikke bli returnert.

Nærmere opplysninger om stillingen fås hos seksjonsleder Knut Harald Skolegården

tlf. 917 94 551 eller på mail: knut.harald.skolegarden@mhbr.no

Sist oppdatert: 13.03.2019 10:48:31