Lek gir læring

Publisert: 22.06.2016 14:06:45

Barnehagene i Stor-Elvdal er med i et stort utviklingsarbeid som kalles Lek gir læring, sammen med resten av Sør-Østerdalsregionen og Våler.

Koppang og Menighetens barnehager har begge hatt samlingsstund som hovedfokus i utviklingsarbeidet, der fokuset har vært oppbygging, innhold og voksenrollen i samlinga, og hvordan  alle barna kan inkluderes på en god måte. Barnehagene bestemte seg derfor tidlig for å få til et felles, lokalt kurs, som kunne være en type vitamininnsprøytning for alle, og inspirere til å ha gode samlingsstunder.

7.juni 2016 ble derfor alle ansatte i Menighetens, Koppang og Sollia barnehager ønsket velkommen til kurs med Trude Anette Brendeland som tok den lange veien fra Bergen til Koppang for å snakke om "Den magiske samlingsstunden - om å lage samlingsstunder barn og voksne kjenner i magen." Kurset er basert på boka "Magiske samlingsstunder".

Kurset gir råd om temaarbeid, læring innen fagområdene, estetiske inntrykk og uttrykk.

Kurset gir tips, ideer og inspirasjon til å skape magiske samlingsstunder med opplevelser som blir viktige for barn og voksne, og hvordan man kan løfte denne stunden fra et rutinepreget møte, til et høydepunkt med lek, humor, estetiske stemninger, inntrykk og uttrykk. 30 barnehageansatte i Stor-Elvdal benytter anledningen til å takke Trude Anette Brendeland for en inspirende kveld!

Sist oppdatert: 23.06.2016 09:27:06