Mandag 3.juni lanseres branntips.no

Av: Bjørg Skogsrud | Publisert: 08.06.2019 08:47:45

​Midt‐Hedmark brann‐ og redningsvesen (MHBR) IKS har inngått samarbeid og bruk av branntips.no. 101 brannvesen og 274 kommuner har foreløpig inngått dette viktige samarbeidet. Branntips.no er en nasjonal nettside der du kan melde fra til brannvesenet om bekymringsfulle forhold.

​Branntips.no er en ny nasjonal nettside der du kan melde fra til brannvesenet om bekymringsfulle forhold.
På branntips.no skal alle landets innbyggere kunne melde fra om bekymringsverdige forhold tilknyttet egen eller andres brannsikkerhet på en enkel måte. Nettportalen vil videreformidle bekymringsmeldinger fra publikum til det aktuelle brannvesenet.

HVORDAN FUNGERER BRANNTIPS.NO?
Innmelderen av en bekymringsmelding går inn på branntips.no på PC, nettbrett eller mobil og;
huker av for:

• Hvilken kommune bekymringen gjelde
  • Registrerer navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, relasjon til bekymringen, hva bekymringen dreier seg om, laster opp eventuelle bilder og trykker “send”
  • Mottar svarkvittering på at meldingen er sendt, inkludert kontaktinformasjon til det aktuelle brannvesenet

Mer informasjon om dette finner dere under dokumenter

Sist oppdatert: 08.06.2019 09:00:07