Mer moro med teaterlaget

Av: Tore Sandberg | Publisert: 30.01.2019 12:16:54

Teaterlagets forestilling "Barneskrik og uvennskap" pryder forsiden til kulturnytt for februar. Her blir det garantert mye latter og moro for publikum. ​

​Stor-Elvdal teaterlag setter opp tre forestillinger, med premiere i Storstua torsdag 14. februar.

Og det er flere arrangementer på kulturfronten det er verdt å få med seg. Februar får en pangstart med Teater Innlandets forestilling Kim F i Storstua fredag 1. februar.

På idrettsfronten står både lysløyperenn og håndballkamper på programmet. Biblioteket har igjen en svært aktiv måned med sjakklørdag, klovneforestilling, Børli i VR og teknisk vinterferieverksted. Her er det tilbud for små og store. På kinoen er det i alt seks filmer på menyen.

Du finner hele kulturnytt for februar i menyen til høyre.

Sist oppdatert: 30.01.2019 12:30:14