Betalingsautomat på legekontoret

Av: Tore Sandberg | Publisert: 06.06.2016 09:53:18
Credicare%20betalingsautomat

​I midten av uke 24 (ca 15. juni) får kommunelegekontoret betalingsautomat. Dette betyr i praksis at pasienter skal foreta sitt oppgjør via denne automaten, med bankkort eller faktura.

Pasientene betjener enkelt automaten og kan med få tastetrykk velge betalingsmåte. Dermed slipper du å måtte gå innom skranken når du skal betale for legetjenesten.

Ordningen med betalingsautomater innføres samtidig i samarbeidskommunene Åmot, Trysil og Engerdal.

Legesentrene blir i utgangspunktet kontantfrie, men det vil likevel i en overgangsperiode være mulig å betale kontant.

Betalingsautomaten kommer fra CrediCare og er markedets mest moderne betalingsautomat. Den er enkel i bruk, ergonomisk tilpasset og med hev-senk funksjon.

Vi har stor tro på at dette vil forenkle oppgjørsprosessen for  pasientene, og vi gleder oss til å ta den i bruk.

Velkommen til å prøve vår nye løsning!

Sist oppdatert: 06.06.2016 10:59:49