Nå er ny kommuneoverlege på plass

Av: Tore Sandberg | Publisert: 30.01.2019 10:55:39
mildre2

​Mildre Orphee Suarez er nyansatt kommuneoverlege
i Stor-Elvdal.

​Mildre Orphee Suarez er ansatt som  kommuneoverlege i fast stilling fra 1. januar 2019. Hun er i spesialisering innen allmennmedisin og har vært vikar hos oss et års tid.

Enhetsleder for helse, Eli Løken er veldig fornøyd med at kommuneoverlegestillingen nå er besatt. Fortsatt mangler det å få besatt to faste kommunelege/fastlegestillinger. Her er enhetslederens informasjon om status på legekontoret nå i slutten av januar:

Vi har hatt og har fortsatt en utfordrende legesituasjon med hensyn til faste legestillinger. Dette er beklagelig for alle som har behov for legetjenester , men spesielt med hensyn til de med langvarige sykdommer.  Heldigvis har vi stabile og dyktige medarbeidere i hjelpepersonalet i tillegg til leger som er villige til å påta seg vikariater i kortere og lengre perioder.

Vi fikk dessverre ikke ansatt den andre faste  legestillingen som var lyst ledig samtidig med kommuneoverlegestillingen.  Etter dette  har Arif Iqbal sagt opp sin stilling og det er nå lyst ut  2 ledige fastlegestillinger. Vi håper at  stillingene nå blir besatt! – men inntil da trenger vi fortsatt vikarer.

Legesituasjonen i nærmeste framtid ser slik ut: Qasim Abbas Malik har vikaravtale til 1.februar og ny vikar etter ham blir Lara E Lind. Hun har avtale for februar. For å løse vårt vikarbehov er videre Yudaimis D Alvarez  ansatt som legevikar ut mars. I tillegg har vi en deltidsavtale med  Anders Øvergaard  og Hanne Maartmann i samme tidsrom . Tone Hagen er også deltidsvikar.

Videre kommer Bernt Stray Andreassen som LIS1  tidligere turnuslege ) fra 1.mars og blir i 6mnd som vanlig er. I samme periode vil Karolina Plociennik fungere som sykehjemslege.

Vi ønsker Mildre velkommen og lykke til i jobben som kommuneoverlege!

Sist oppdatert: 30.01.2019 11:05:05