Topp 50 i NM i facebook

Av: Tore Sandberg | Publisert: 22.06.2016 14:26:27

Med 1792 personer som har likt vår facebookside tar Stor-Elvdal en 42. plass av 365 kommuner ​i facebook-NM, i kategorien andel facebooklikere i forhold til folketall. Det er best i Hedmark.

Det er «I all offentlighet» som står for dette litt uhøytidelige norgesmesterskapet. De har fulgt, katalogisert og analysert Kommune-Norges bruk av sosiale medier i seks år. Det er utelukkende Kommune-Norges helhetlige offisielle Facebook-sider som kunne delta, og per 17. juni hadde «I all offentlighet» kartlagt 365 kommuner, 18 fylkeskommuner og 13 Oslo-bydeler med sine sider.

Disse 365 facebooksidene konkurrerte i følgende tre kategorier:
  • Engasjement på Facebooksiden (her scorer Trysil 6. plass, Nord-Odal og Løten bra)
  • Antall Facebooklikere (Hamar på 13. plass, Ringsaker på 23. plass)
  • Andel Facebooklikere i forhold til folketall. Her er det mest små kommuner, men Stor-Elvdal er eneste fra Hedmark blant topp 50!

Vi skal jobbe for å engasjere enda mer på facebooksiden vår, og håper at vi kan score høyere også i kategorien engasjement ved neste måling. Uansett er vi svært takknemlig for at så mange liker og bryr seg om kommunens facebookside.

Facebook-NM er en vennskapelig konkurranse, som både skal glede, synliggjøre og inspirere andre. Flere tall finnes på nettsiden http://www.ialloffentlighet.no/

Sist oppdatert: 22.06.2016 15:05:51