Ny ordning for barnehagesøknader

Av: Tore Sandberg | Publisert: 22.01.2019 08:42:49

Søknadsfristen for barnehageplass fra høsten er 15. mars. Nytt av året er at søknaden skal gjøres elektronisk via en foresattportal. ​

Fra og med januar 2019 vil søknad om barnehageplass i Stor-Elvdal kommune gjøres via Visma Flyt Barnehages foresattportal. Dette gjelder enten du søker plass til kommunale eller private barnehager. Det gjelder og om du søker for første gang, du søker endring av plasstype eller om du søker overføring til annen barnehage. Dette informasjonsskrivet vil gi deg informasjon om hvordan du logger deg på foresattportalen, og hvordan du i portalen legger inn søknad om barnehageplass.

Det er to opptak pr. barnehageår – første opptak gjeldende fra 15.august – med søknadsfrist 15. mars og andre opptak gjeldende fra 1.januar – med søknadsfrist 1.oktober.

På Stor-Elvdal kommunes nettside vil det ligge en link https://barnehage.visma.no/stor-elvdal direkte til Visma Flyt Barnehages foresattportal. Ved å klikke på denne linken, kommer du til innloggingssiden i foresattportalen. Du logger deg inn med elektronisk ID via ID-porten.

Mer detaljert informasjon om søknadsprosedyrer, vedtekter om kommunale barnehager og søknad om redusert foreldrebetaling finner du i linken til høyre.

Sist oppdatert: 14.03.2019 10:00:14