Nye spørreskjemaer til bygdebok bind 3

Av: Tore Sandberg | Publisert: 02.12.2015 10:29:04
vegard%20sæther

​Bygdebokforfatter Vegard Sæther oppfordrer alle som får spørreskjema før jul om å svare og returnere til kommunen.

Vi trenger din hjelp med bygdebok for Stor-Elvdal, Grend og slekt 3! Beboere på Koppang, Bjørånes øst, Atna og Atndalen får spørreskjemaene i posten før jul og vi oppfordrer alle til å svare på dem.

Bygdebokserien Stor-Elvdal – Grend og slekt er planlagt i 3 bind, og vi er nå halvveis i arbeidet med bind 2. Vi forventer at dette bindet kommer i salg og blir årets julegave i 2016!

For å kunne arbeide effektivt og få mest mulig ut av informantene, jobbes det parallelt med innsam-ling og bearbeiding av materiale til bind 3 som skal være ferdig høsten 2018.

Dette arbeidet er også godt i gang, men vi er helt avhengige av å få inn både nok og riktige opplys-ninger om folk og eiendommer i bygda . Det sendes derfor ut nytt spørreskjema til alle husstander bosatt på eiendommer med gardsnummer fra og med 19 til og med 33.

NB! Alle husstander fikk tilsendt spørreskjema høsten 2007, men mye har skjedd i løpet av årene som har gått. Vi ber derfor om at alle leverer nye skjemaer.

Hjelp med utfylling av skjemaet

Det nye skjemaet er enklere å fylle ut enn det forrige, og vi oppfordrer spesielt til å ta i bruk det åpne feltet nederst i skjemaet. Opplysninger om spesielle opplevelser, hendelser og prestasjoner vil gjøre boka både mer interessant og lesverdig!

Grendekontaktene vil ta kontakt med dem vi ikke hører fra, og kan bistå med utfylling av skjemaer over telefon eller ved et personlig besøk.

Hvor skal skjemaet leveres?

I serviceskranken på kommunehuset Myrvang klokka 08-15

I postkassen ved hovedinngangen – utenom åpningstid

Pr. post til Stor-Elvdal kommune, pb. 85 2480 Koppang, «Bygdebok»

Elektronisk versjon legges ut på kommunens hjemmeside,

og kan returneres til:

postmottak@stor-elvdal.kommune.no merket «spørreskjema bygdebok»

Skjemaet kan også leveres direkte til grendekontaktene.

NB! FRIST for innlevering er 15. januar 2016.

Av hensyn til framdriften i prosessen, ber vi om at fristen overholdes.

Sist oppdatert: 02.12.2015 11:00:12