Hvem fortjener pris i år?

​​​​​Både prisen for Årets ildsjel og Ungdommens Idrettspris henger høyt i kommunen vår. Nå ønsker henholdsvis martnskomiteen og idrettsrådet forslag på kandidater.

​Prisene deles tradisjonen tro ut under åpningen av Kaupangrmart'n, i år er datoen 17. juli.

ildsjel.JPG

ÅRETS ILDSJEL er en hederspris som deles ut til en person eller en forening som har gjort noe ekstra for lokalsamfunnet på frivillig basis. Prisvinneren får en sjekk på 5.000 kroner samt et flott diplom.
Forslag på kandidater til Årets ildsjel sendes til martnskomiteens leder Morten Gustu (som forøvrig ble tildelt prisen i fjor) på epost: gustu@online.no innen fredag 14. juni.

UNGDOMMENS IDRETTSPRIS tildeles ungdom i alderen 15-19 år som har utmerket seg på en positiv måte. Lag og foreninger innstiller selv kandidater til Ungdommens Idrettspris, med en skriftlig begrunnelse til Stor-Elvdal Idrettsråd. Formålet med idrettsprisen er å inspirere og motivere ungdom til satsing på aktivitet og idrett gjennom ungdomsårene. Prisen er på 5.000 kroner.
Forslag/innstilling på kandidater sendes på epost til leder Odd Arild Strand : oda-stra@online.no innen fredag 14. juni.

Sist oppdatert: 29.09.2015 10:56:01