Plan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv på høring

Av: Tore Sandberg | Publisert: 30.08.2018 14:31:51

Revidert plan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv 2018-2021 legges ut på høring til 12. oktober. ​

​Planen skal angi målsetting for kommunens satsing på idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv, og være et styringsverktøy som gjør det mulig for Stor-Elvdal kommune å prioritere investeringer i anlegg og tilbud ut fra en langsiktig og helhetlig vurdering.

Idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv har stor betydning både for folkehelse, trivsel og tilknytning til bygda. Det er viktig at alle gis best mulighet til å være i fysisk aktivitet, enten det er organisert eller egenorganisert, og motiveres til å utnytte de flotte forholdene for friluftsliv vi har i kommunen vår. Dette er innarbeidet i planens målsetning og tiltaksdel.

Forslaget til revidert plan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv legges herved ut på høring. Se link til høyre. Planen er også sendt direkte til aktuelle lag og råd.

Høringsinnspill sendes til postmottak@stor-elvdal.kommune.no

eller Stor-Elvdal kommune, Storgata 120, postboks 85, 2480 Koppang

Høringsfrist er 12. oktober 2018.

Eventuelle spørsmål kan rettes til:

webredaktør/idrettskonsulent Tore Sandberg, epost tsa@stor-elvdal.kommune.no

eller kultursjef Janne Mellum epost: jme@stor-elvdal.kommune.no