Pressemelding fra Stor-Elvdal Senterparti

Av: Jørund Hjeltnes Langdal | Publisert: 16.09.2019 08:18:05

Stor-Elvdal Senterparti ble i dag enige med Høyre, Sosialistisk venstreparti, Venstre og
Fremskrittspartiet om fordeling av posisjoner.

​Vi har tilsammen 11 av 17 mandater i kommunestyret for 2019 - 2023

Ordfører: Even Moen, SP.
Varaordfører: Ingeborg Mellgren Mathiesen, H.
Formannskap: Ane Eriksen Hamilton, SV.
Formannskap: Sverre Oskar Øverby, V.

Det var en god dialog og fin stemning under forhandlingene. Jeg, Even Moen, takker våre velgerne og sender stor takk til H, SV, V og FRP...... jeg er ydmyk for de oppgaver jeg nå står overfor og den tillit jeg er gitt.

Ingeborg Mellgren Mathiesen takker for den tillit medlemmene i posisjonen og velgerne viser henne og Høyre. En stor takk går også til Høyres Thor Arne Haug og SVs Ane Eriksen Hamilton som viste sin storhet som politikere og samtykket i dette valget av varaordfører. Med dette viser de oss alle at politikk er større enn en selv. Sammen med opposisjonen i Arbeiderpartiet, har vi en kommunestyregruppe bestående av engasjerte og dyktige mennesker som vil samarbeide godt. Sammen vil vi det beste for Stor-Elvdal.

Even Moen, Atnbrua 13.september 2019

Sist oppdatert: 16.09.2019 08:21:23