Pressemelding om eiendomskjøp

Av: Tore Sandberg | Publisert: 16.12.2016 14:39:01

Stor-Elvdal kommune har inngått intensjonsjonsavtale med en privat aktør om ​bygging av et nytt kombinasjonsbygg i Koppang sentrum.

​Her er pressemeldingen fra ordfører Terje Hoffstad:

"Optimisme i Stor-Elvdal!

Etter et tverrpolitisk vedtak i kommunestyret mars 2016, har det vært jobbet med sentrumsutvikling på Koppang.

Stor-Elvdal kommune kjøpte i den forbindelse en eiendom midt i sentrum, som ble frigjort når asylmottaket opphørte. Kommunen har så prøvd å finne en privat aktør, som kunne utnytte denne sentrumstomten. Vi har nå undertegnet en intensjonsavtale med FriskHjem, hvor de vil feste tomten og bygge et kombinasjonsbygg.

Det vil bli plass til offentlig og privat tjenesteyting i første etasje, og private selveierleiligheter i annen og tredje etasje. I prosjektet vektlegges tett samhandling mellom kommune, private aktører og andre offentlige myndigheter/aktører om å lage et godt og flott konsept for innbyggere og tilreisende.

Kommunen ser dette som viktig for å få et mer attraktivt, fremtidsrettet og tettere sentrum. Leilighetene vil gi mulighet for å bo enkelt og sentralt. For Stor-Elvdal er det svært viktig at det tilbys leiligheter, som er godt tilrettelagt for en senere livsfase.

Jeg har stor tro på konseptet, og gleder meg til å se en fornyelse av Koppang sentrum.

Ordfører i Stor-Elvdal

Terje Hoffstad

Mobil: 41043011

Rådmann og ordfører kan  gi mer utfyllende informasjon på telefon. Rådmann Leif Harald Walle - mobil: 416 36267.

Sist oppdatert: 16.12.2016 14:43:53