Prisdryss på martnsåpningen

Av: Tore Sandberg | Publisert: 20.07.2017 08:38:27

Gerd Strand ble kåret til årets ildsjel, Anne Lise og Åge Hval fikk folkets hederspris og Thomas Kort ble tildet Ungdommens Idrettspris under åpningen av Kaupangrmart'n onsdag kveld.

​En strålende fin sommerkveld, mye folk og god stemning sørget for en strålende ramme rundt martnsåpningen ute på tunet ved Stor-Elvdal hotell.

Ordfører Terje Hoffstad hadde gleden av å dele ut prisene til glade, overraskede og rørte vinnere:

Gerd Strand er en skikkelig hverdagshellt som i mange år har vært en pådriver for grendetreff, juletrefester og 17. mai-arrangementer og mye som skjer rundt Lokalet Noren på Trønnes. I juryens begrunnelse heter det også  at Gerd er arbeidsom, snill og aldri framhever seg sjøl. Hun er ikke redd for å ta i et tak og får ting gjort, hun stiller opp enten det gjelder foreningsarbeid, dugnader eller for slekta. Ildsjelen er alltid i godt humør, og med en entusiasme som smitter over på andre.

Juryen valgte i år også å gi en ekstrapris, en Folkets hederspris til det populære og folkekjæret presteparet Anne Lise og Åge Hval. Åge har vært sokneprest i Stor-Elvdal i tilsammen 27 år, og han og kona har gjort en innsats langt ut over det man kan forvente. Til alle døgnets tider har de stilt opp og særlig gjort en innsats for de som har det vanskelig i samfunnet.

Thomas Kort er en allsidig idrettsungdom som er et flott forbilde for yngre utøvere i Stor-Elvdal skiklubb. Han er aktiv i både langrenn, skiskyting, friidrett og orientering.

Vi gratulerer prisvinnerne!

Du kan se reportasje fra martnsåpningen og om prisvinnerne på ostlendingen.no: https://www.ostlendingen.no/stor-elvdal/kaupangrmartn/nyheter/kaupangrmart-n-hederspris-til-folkekjart-par/s/5-69-440078

Sist oppdatert: 20.07.2017 08:52:32