Rikholdig kulturmeny i september

Av: Tore Sandberg | Publisert: 29.08.2018 12:23:18

Kulturhøsten får en pangstart med alt som skjer i september. Fossedagene, høstmarked, foredrag med Petter "uteligger" Nyquist, storfilmen "Skjelvet" og åtte andre forestillinger på kino er bare noe av det som skjer i september.

​Det er mye å være med på i kommunen vår! I tillegg til alle arrangementer er det full fart igjen i lag og foreninger etter sommerferien.

September starter med Fossedagene i Sollia allerede første helgen. Så går det slag i slag med kino, Nivalis barokkonsert, kulturminnedag på Norsk kultursenter, kåseri med Ove Røsbak på biblioteket og UKM Kick-off for å nevne noe.

Du finner kulturnytt med overiskt over arrangementer og aktiviteter for september i linken til høyre!

Sist oppdatert: 29.08.2018 12:44:05