Søknadsfrist spillemidler til anlegg for idrett og fysisk aktivitet

Av: Tore Sandberg | Publisert: 22.08.2017 13:23:47

​Kommunens søknadsfrist for spillemidler til anlegg for idrett og fysisk aktivitet 2018 er 15.10.17. Lag og foreninger som har planer om å søke oppfordres til å ha alt klart i god tid før fristen.

Er dere usikre på hva dere kan søke spillemidler på, ta kontakt med saksbehandler i kommunen.

Det  er meget viktig at det ikke startes med bygging før dere har fått idrettsfunksjonell forhåndsgodkjenning av planer. Dette gjøres av kommunen, unntaksvis departementet ved store prosjekter.

Søknadsprosedyre

• Ny dataløsning på idrettsanlegg.no åpner 1. oktober.
  • Søknadsfristen til kommunen er 15.10. 2017.
  • Etter politisk behandling sendes søknadene videre til Hedmark fylkeskommune.

Frist for innsending til fylket er 15. januar.

• Tildeling til fylkene fra departementet skjer ca. 1. mai.
  • I slutten av mai fordeler fylket spillemidler og svar på søknader sendes til lagene i juni/juli.

Det kan søkes om spillemidler til:

• ordinære idrettsanlegg - bygging og eller rehabilitering  av idrettsanlegg som er åpen for alle.
  • Nærmiljøanlegg - for eksempel balløkker, ballbinger, skileikanlegg , tursti/turløyper m.m.

Alle nye anlegg det søkes spillemidler til må behandles og rulleres inn i gjeldende kommunedelplan for idrett, fysisk aktivitet og naturopplevelse.

Søknadsskjema finnes på www.idrettsanlegg.no under Søknads - og regnskapsskjema (fra 1. oktober)

Mer informasjon om spillemidlene finner du her.

Bestemmelser om tilskudd til anlegg for idrett og fysisk aktivitet 2017 finner du her.

For spørsmål kan idrettskonsulent Tore Sandberg tsa@stor-elvdal.kommune.no, mob 95 05 67 58 kontaktes.

Vi gjør samtidig oppmerksom på at arbeidet med revidering av sektorplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv 2017-2020 starter i september. Lag og foreninger vil bli involvert i denne prosessen.

Prioritering av aktuelle søkere av spillemidler for 2018 vil bli vedtatt politisk i november.

Sist oppdatert: 22.08.2017 13:48:36