Sesongstart for Stolpejakten

Av: Tore Sandberg | Publisert: 19.05.2017 10:37:40

Fra mandag 22. mai kan du igjen starte jakten på stolper i Koppang-området. Dette er et supert trimtilbud for hele familien!​

​Stolpejakten Frisk på Koppang har i år ny norsk app - og ny hjemmeside: https://stolpejakten.no/omraader/storelvdal.

Appen heter stolpejakten og AndMark er leverandør. Prinsippet er fortsatt det samme. Du kan registrere kodene fra stolpene på ulike måter. Enten gjør du det via din konto på stolpejakten.no eller i appen stolpejakten. Trenger du hjelp går det også bra å levere/ sende inn utfylt kontrollbeskrivelse sammen med navn, ...adresse og telefon på kommunens servicekontor.
Som i fjor slippes det to kart midt i sesongen. Første ekstrakart slippes 18/6. Tre stolper slippes 17/6. Dette skjer i sammenheng med at Lions International feirer 100 år og vårmarked på Koppang. Andre ekstrakart slippes 12/8. Totalt blir det satt ut 60 stolper i løpet av sommeren og disse står ute til 24/9.
Kartfoldere blir kjørt ut og levert i postkasser på Koppang, Trønnes, Øverengsmoen og på østsida i helgen. Den blir også lagt ut på Sport1, kommunens servicekontor og frivilligsentralen.
Lykke til med Stolpejakten 2017 - dette er et supert folkehelsetilbud som også gjør deg bedre kjent i nærområdet rundt Koppang og på Sundfloen vest for Glomma.

Sist oppdatert: 19.05.2017 10:47:55