Husk å levere spørreskjema til bygdeboka

Av: Tore Sandberg | Publisert: 22.12.2016 08:50:10

Det er litt endringer i grendekontakter og nytt oppdatert spørreskjema til bygdeboka Grend og slekt 3.  Siste frist for innlevering av bygdebokskjemaer er satt til 6. februar 2017. ​

​Når det gjelder grendekontakter er det to endringer: I området Briskeby er Sigmund Rønningen ny grendekontakt og i områdene Øvre- og Nedre Båsrøsta er Bjørg Olsen ny grendekontakt.

De kan kontaktes på telefonnummer som kommer fram på oversikten over grendekontakter på siste side av spørreskjemaet.

Bygdebokforfatter Vegard Sæther oppfordrer alle som har mottatt skjemaet om å fylle det ut.

Du finner også skjemaet i linken til høyre.

Bind 3 av Grend og slekt tar for seg området fra Koppang og nordover til Atndalen.

Vi legger for ordens skyld med en statusoppdatering fra bygdebokforfatteren angående også bind 2:

"2014-2018 er tidsrammen for de to siste bindene av Stor-Elvdal – Grend og slekt. Underveis i arbeidet har det vært nødvendig å gjøre et veivalg i henhold til selve arbeidsmetoden som ligger til grunn. Det arbeides nå parallelt med bind 2 og 3. Dette er en metode som er arbeidseffektiv og hensiktsmessig. Å se prosjektet i et fireårig perspektiv, slik intensjonen var, blir dermed viktig.

Som et ledd i den parallelle arbeidsprosessen kan det nevnes at grendekontaktene for bind 3 har vært i virksomhet siden januar 2016. Grendekontaktene har ansvaret for innsamlingen av spørreskjemaer til bind 3. Dette arbeidet går fram til bind 2 er ferdig.

Jeg vil fortsatt understreke at det fremdeles er tid og mulighet til å fylle ut spørreskjemaet og levere. Grendekontaktene kan være behjelpelige med utfyllingen og innhentingen dersom dette er ønskelig. Grendekontaktene tar eventuelt kontakt med husstander som mangler spørreskjemaer.

Bilder og illustrasjoner: En oppfordring går til alle som har gamle/nye bilder og/eller illustrasjoner som kan tenkes egnet i bind 2 og 3; om å kontakte Stor-Elvdal historielag v/Odd Negård – så raskt som mulig!

Vegard Sæther, bygdebokforfatter

Sist oppdatert: 09.01.2017 14:10:18