Smittevern og sommeraktiviteter

Av: Jørund Hjeltnes Langdal | Publisert: 16.07.2020 15:57:46
Hammarkollen

​Utsikt fra Hammarkollen. Vi er enig med bondelaget, kom hit!

Sol og sommer i Stor-Elvdal og vi har så langt ikke påvist noe tilfelle av covid-19 i kommunen. Vi håper på en fortsatt koronafri sommer.

Skal vi ha mulighet for å klare det må vi alle, som bor her eller besøker oss, ta ansvar og fortsatt overholde de generelle smitteverntiltakene: 1m avstand, god håndhygiene og god hostehygiene. Samtidig skal vi treffe slekt og venner. Vis hensyn og hold deg hjemme om du har luftvegssymptomer.

Vi vet at det i helga er planlagt flere arrangementer i kommunen. Smittevernforskriften er klar. Det er forbud mot arrangementer der mer enn 200 personer møtes fysisk. Alle skal kunne holde minst en meters avstand. Arrangøren må med navneliste holde oversikt over hvem som er tilstede, med tanke på evt. behov for smittesporing i ettertid. Utarbeidede rutiner for god hygiene og standard for smittevern må følges. Servering av alkohol skal kun skje ved bordservering og det skal være sitteplasser til alle.

Det bes også om at de som evt. ikke kommer inn på arrangementer av plasshensyn forholder seg til de generelle smittevernreglene.

Vi be også om at det tas hensyn til dette ved evt. private arrangementer der inntil 20 personer kan være samlet.

Med ønske om en fortsatt fin sommer til alle som oppholder seg i Stor-Elvdal.​

Sist oppdatert: 16.07.2020 16:19:35