Status for bygdebokarbeidet

Av: Tore Sandberg | Publisert: 29.11.2016 14:29:32

​Det vil fortsatt ta noen måneder før bind 2 av bygdeboka Grend og slekt er ferdig. Du kan fortsatt bidra både med spørreskjemaer og bilder/illustrasjoner.

​Selv om bygdeboka ikke er ferdige ennå kan du få kjøpt gavekort som egner seg fint som julegaver!

Her er en liten statusrapport fra bygdebokforfatteren pr. 29.11.2016:

"2014-2018 er tidsrammen for de to siste bindene av Stor-Elvdal – Grend og slekt. Underveis i arbeidet har det vært nødvendig å gjøre et veivalg i henhold til selve arbeidsmetoden som ligger til grunn. Det arbeides nå parallelt med bind 2 og 3. Dette er en metode som er arbeidseffektiv og hensiktsmessig. Å se prosjektet i et fireårig perspektiv, slik intensjonen var, blir dermed viktig.

Som et ledd i den parallelle arbeidsprosessen kan det nevnes at grendekontaktene for bind 3 har vært i virksomhet siden januar 2016. Grendekontaktene har ansvaret for innsamlingen av spørreskjemaer til bind 3. Dette arbeidet går fram til bind 2 er ferdig.

Jeg vil fortsatt understreke at det fremdeles er tid og mulighet til å fylle ut spørreskjemaet og levere. Grendekontaktene kan være behjelpelige med utfyllingen og innhentingen dersom dette er ønskelig. Grendekontaktene tar eventuelt kontakt med husstander som mangler spørreskjemaer.

Bilder og illustrasjoner: En oppfordring går til alle som har gamle/nye bilder og/eller illustrasjoner som kan tenkes egnet i bind 2 og 3; om å kontakte Stor-Elvdal historielag v/Odd Negård – så raskt som mulig!

Vegard Sæther, bygdebokforfatter

Sist oppdatert: 29.11.2016 14:49:28