Stor-Elvdal inn i Visit Elverumregionen

Av: Tore Sandberg | Publisert: 14.06.2016 13:39:54
Markedssjef Ingvild Haugbråten i VER og næringssjef Trond Øverland

​Markedssjef Ingvild Haugbråten i VER og næringssjef Trond Øverland er svært fornøyde med at Stor-Elvdal er blitt med i destinasjonsselskapet.

Formannskapet i Stor-Elvdal har enstemmig vedtatt å melde Stor-Elvdal inn i destinasjonsselskapet Visit Elverumregionen (VER). ​

​Stor-Elvdal er den fjerde kommunen langs Glomma som inngår i selskapet. Fra før er Elverum, Våler og Åmot med, samt enkeltbedrifter i disse kommunene.

Markedssjef i VER, Ingvild Haugbråten er svært fornøyd med at Stor-Elvdal blir med.

- Stor-Elvdal har villmark og høyfjell. Det kompletterer tilbudet vi kan markedsføre for å få turister til regionen vår, sier Haugbråten til Østlendingen.

Næringssjef Trond Øverland gleder seg over de mulighetene et medlemskap gir.

- VER er tilknyttet Visit Hedmark som igjen er tilknyttet Visit Oslo-regionen. Det gir reiselivsbedriftene våre mange plattformer å markedsføre seg på, sier Øverland.

Haugbråten trekker fram Kaupangrmart'n og Fossedagene som eksempler på arrangementer som Visit Elverumregionen kan bidra til å markedsføre og synliggjøre enda mer.

Sist oppdatert: 14.06.2016 13:49:29