Stor-Elvdal kommune var uten internett mandag

Inngangsparti under veranda på stor bygning
​Serverne til Stor-Elvdal kommunes internett og fagsystemer er i rådhuset på Rena.
På grunn av strømbrudd der, var vi bare tilgjengelige på telefon mandag.

Foto: Åmot kommune
​​Strømmen til rådhuset på Rena var borte fra kl 2 til kl 15 mandag. I den perioden hadde ikke Stor-Elvdal kommune internettforbindelse.
​Det innebærer at vi bare var tilgjengelige på telefon. Alle våre servere er på Rena. E-post, hjemmesida og alle fagsystemer lå nede. Det gjelder alle kommunene i SÅTE-samarbeidet - Stor-Elvdal, Åmot, Trysil og Engerdal.

Da strømbruddet var reparert, jobbet IKT-avdelingen intenst med å restarte serverne og å få alle systemer operative igjen. Det lyktes de med litt før kl 17, ifølge IKT-konsulent Odd Gaute Grøndalen.

Sist oppdatert: 29.09.2015 10:43:48