Drømmestipend til stor-elvdøl

Emneord (los) Kultur- og musikkskole
Harald%20Jordal%20Johannessen%20foto
​Harald Jordal Johannessen
Kulturskolen er stolte av å fortelle at Stor-Elvdal har fått sin første vinner av Drømmestipendet! Harald Jordal Johannessen mottar 10 000 kr fra Norsk Kulturskoleråd og Norsk Tipping som hjelp og oppmuntring til å utvikle sine drømmer videre.

​Harald har vært elev i kulturskolen gjennom barndommen og ungdomstida, og nå går han på Stange videregående skole, der han spiller gitar, komponerer og mye mer. Han søker i disse dager også hospitering på Norges Musikkhøgskole på komposisjon.

Han var en av to nominerte fra vår kommune i år.
100 talentfulle ungdommer fra hele Norge plukkes ut til å motta stipendet hvert år. Vi har nominert kandidater i flere år, men det er første gang at vi får en vinner!  Gratulerer Harald!

Hvis du vil lese mer om Haralds drømmer for framtida, kan du gå inn på "nominerte drømmer"  på www.drommestipendet.no.
Der er det også mulig å høre lydklipp av stipendmottakeren vår.

Utdelinge av stipendet vil foregå på et arrangement senere i år, men sted og tidspunkt er ikke bestemt ennå..

Stor-Elvdal kommune gratulerer hjerteligst Harald Jordal Johannessen med Drømmestipendet.

Sist oppdatert: 19.11.2015 13:00:23