Stor og vellykket utdanningsmesse

Av: Tore Sandberg | Publisert: 08.11.2017 08:37:00

​Det jobbes aktivt med å rekruttere flere elever til Midt-Østerdal videregående skole. Tirsdag 7. november ble det arrangert åpen dag og utdanningsmesse i Storstua. Der var også kommunen representert.

​Midt-Østerdal videregående skole hadde invitert alle elever, lærere og foresatte i 8. 9. og 10. klasse fra ungdomsskolene i Åmot, Rendalen og Stor-Elvdal.   Et viktig mål med dagen var naturligvis å rektuttere flere elever til Møvgs. Samtidig ble det også en fin anledning til å vise fram hvor bredt sammensatt næringsliv vi har i Midt-Østerdal.
Mange bedrifter både fra det private og offentlige benyttet anledningen til å markedsføre seg, utdanning- og jobbmulighetene i distriktet. Stor-Elvdal kommune var naturligvis også på plass og informerte om mulighetene for lærlingplass. Kommunen har for tiden hele sju helsefagarbeider- og to lærlinger i barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Sist oppdatert: 08.11.2017 09:57:42