Tid for å lese av vannmåleren

Av: Bjørg Skogsrud | Publisert: 15.12.2015 14:32:55

Det er nå sendt ut avlesningskort for vannmåleravlesning.
Svarfrist er 08.01.2016, men avlesningen kan gjerne leveres så snart som mulig.

Kontroller at vannmålernummer stemmer overens med det som står anført på kortet
Det er viktig at du leser av vannmåleren, slik at forbruket ditt blir avregnet korrekt. Ved manglende avlesing vil forbruk bli stipulert ut i fra tidligere forbruk. Det er kun tallene foran komma som skal rapporteres.

Du er selv ansvarlig for korrekt avlesning. Ansvaret gjelder også jevnlig kontroll med forbruket slik at evt. store utslag som følge av feilmåling, feilavlesning eller lekkasje (dryppende kraner etc.) kan avklares tidligst mulig. Vannlekkasje i huset blir registrert på telleverket som forbruk og blir belastet abonnenten.
Vær oppmerksom på at vannmåler må stå i frostfritt rom. Abonnenten må selv dekke kostnader i forbindelse med frostskade på vannmåler.

Sist oppdatert: 08.01.2016 00:53:20