Unge lovende entreprenører på Evenstad

Av: Tore Sandberg | Publisert: 24.01.2018 07:54:46

Den årlige Innovasjonscampen på Evenstad ble avholdt forrige uke. Et fantastisk utvalg av spennende businessideer ble klekket ut over natten av elevene på den årlige Innovasjonscampen på Evenstad.

I hard konkurranse gikk de tre finaleplassene til:

*Drengen App hvor ideen er å interaktivt utnytte arbeidskraft på tvers i landbruket.

*Konseptet Rondane Tur-mat baserer seg på en interaktiv løsning hvor man kan bestille tørket lokalmat over nett, mengde og smak beregnet for kundens spesifikke behov.

*Avfallsdetektering i beiteområder

Evenstad%20innovasjonscamp

Vinnerne av Evenstad Innovasjonscamp hadde fokus på dyrehelse og problematikken rundt avfall og søppel i beiteområdet som årlig skader et stort antall husdyr. Juryen ble imponert over kreativiteten og konseptet som tar i bruk sensorer og enkle verktøy som kan festes på traktor for å GPS merke hvor avfall befinner seg på beitemark.

Innovasjonsvinnere%20Evenstad

Gratulerer  til vinnerne av årets Innovasjonscamp Evenstad som mottok 5.000 fra Høgskolen i Innlandet og Ungt Enteprenørskap Hedmark! Kommunen setter stor pris på å ha tilgang til ny kunnskap og kreativitet som elevene på Evenstad tilfører oss.

Bjørn Vegard Øiungen, samfunns- og næringsutvikler

Sist oppdatert: 24.01.2018 08:21:59