Utlysing av tilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier

Av: Tore Sandberg | Publisert: 15.11.2018 14:28:10

​Bufdir lyser ut nasjonal tilskuddsordning for barn i lavinntekstfamilier. Målet med ordningen er å motvirke eller dempe konsekvensene av fattigdom blant barn og ungdom. Offentlige instanser, private aktører og frivillige organisasjoner kan søke om støtte.

​Betingelsen for å søke er at din kommune er påmeldt i ordningen. Det har Stor-Elvdal gjort. Dermed kan både offentlige instanser, private aktører og frivillige organisasjoner søke om støtte for 2019.

I regelverket til tilskuddsordningen er det beskrevet nærmere hva man kan søke støtte til og hvilke kriterier som må være oppfylt for å søke.

Du finner Bufdirs nettside med mer informasjon om tilskuddsordningen her; http://www.bufdir.no/Tilskudd/Soke_om_tilskudd/Barn_og_ungdom/lavinntekt/.

Selve utlysningen finner dere HER

I Stor-Elvdal vil en tverrfaglig folkehelsegruppe vurdere og prioritere søknadene som kommer inn.

Vi minner om at søknadsfristen er 10. desember

Kontaktperson i Stor-Elvdal kommune er Janne Mellum, epost: janne.mellum@stor-elvdal.kommune.no

Sist oppdatert: 15.11.2018 14:40:16