Senere sesongstart i svømmehallen

Publisert: 03.10.2013 12:56:12
Illustrasjonsbilde fra svømmehallen
​Det vil ta litt tid før det blir aktivitet i svømmehallen igjen.
​Nødvendig utbedringsarbeid i svømmehallen på ungdomskolen gjør at sesongstarten for folkebadet må utsettes. Normalt pleier bassenget å åpne etter høstferien.
​- Avfukteren er defekt og må skiftes ut før bassenget kan taes i bruk igjen. Dette koster nærmere en million kroner og er en stor jobb som vil ta litt tid. Reparasjonen blir tatt som en del av et større ENØK-prosjekt som skal gjennomføres på en rekke kommunale bygg fra i høst og utover i 2014, og avfuktingsaggregatet på bassenget er et av tiltakene som blir gjennomført først. Men det er foreløpig for tidlig å si når bassenget kan åpnes igjen for publikum, sier Elin Grete Budal, virksomhetsleder for tekniske tjenester.

Det vil bli gitt nærmere informasjon om oppstarttidspunkt på kommunens hjemmeside, i lokalavisene og på oppslagstavler når utbedringsarbeidene nærmer seg slutten.

Sist oppdatert: 29.09.2015 10:43:48