Oppstart av arbeid med kommuneplanens samfunnsdel

Av: Bjørg Skogsrud | Publisert: 03.07.2017 13:33:18

Viktig melding til alle lag og foreninger vedrørende oppstart av arbeid med kommuneplanens samfunnsdel og høring av forslag til planprogram

Det er sendt ut brev via svarut og/eller mail til de organisasjoner og lag som kommunen har kontaktinformasjon til, men i mange tilfeller kan det være behov for en oppdatering av informasjonen, samt at det antakelig er en del lag/foreninger som ikke er med på den oversikten som kommunen har tilgang til. Kommunen ønsker derfor å motta oppdatert informasjon om de lag og foreninger som skal motta informasjon i kommuneplanprosessen. Navn på lag/forening(org. nr.), kontaktperson og mailadresse for den videre kommunikasjonen.

Informasjon sendes til kommuneplanlegger Camilla Anderson mail: can@stor-elvdal.kommune.no

Liste over de høringsparter kommunen har sendt brev til finner du her.

Sist oppdatert: 03.07.2017 13:42:33