Vil bidra til profilering av lokale bedrifter

Av: Tore Sandberg | Publisert: 16.10.2018 11:41:40

Stor-Elvdal kommune ønsker å bidra til at bedriftene i kommunen skal nå ut til enda flere og få tak i enda mer kvalifiserte søkere til sine ledige stillinger. Derfor er det lagt til rette for en løsning der virksomheter i Stor-Elvdal kan bli synliggjort på kommunens hjemmeside.

​Løsningen er finansiert av kommunen og vil derfor ikke koste noe for bedriftene i Stor-Elvdal.

Det er selvsagt valgfritt å registrere seg, men vi håper at flest mulig vil benytte seg av anledningen til å få synliggjort sin bedrift og sine ledige stillinger på http://www.stor-elvdal.kommune.no
(Stillingskarusellen som ligger ute nederst på hjemmesiden nå er foreløpig demo med bedrifter fra andre steder).
Om ønskelig, vil det også være mulig å gjøre den samme stillingskarusellen tilgjengelig på andre nettsider som for eksempel bedriftenes egne hjemmesider. (Stillingskarusellen som ligger ute på hjemmesiden nå er foreløpig demo med bedrifter fra andre steder)

Det blir sendt ut epost til en lang rekke bedrifter i Stor-Elvdal og på sikt ønsker vi at dette skal bli en arena for alle virksomheter i kommunen.

Klikk her for å fylle ut skjema – og få brukernavn og passord til profilen din: https://bedrift.karriere.no/storelvdal

Dersom du har noen spørsmål, kan du ta kontakte Joachim Storemyr i karriere.no på telefon 991 53 573 eller samfunn- og næringsutvikler i Stor-Elvdal kommune, Bjørn Vegard Øiungen mob 95783713 e-post: bjoi@stor-elvdal.kommune.no

PS: Som arbeidssøker kan du klikke deg inn på den enkelte bedriften både for å få mer informasjon og se om det er ledige stillinger. Du kan også enkelt klikke for å følge bedriften.

Sist oppdatert: 15.11.2018 08:51:22