Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Nyheter
  • Siste

Anleggsarbeid i Atnaveien.

Av: Jørund Hjeltnes Langdal | Publisert: 09.02.2021 11:02:06

​Kommunen skal legge en ny vannledning i Atnaveien, like vest for Vannstasjonsteigen. Det vil derfor pågå anleggsarbeid i noen uker fremover.Det vil bli innsnevring til ett kjørefelt, anleggstrafikk og redusert fremkommelighet, og kommunen vil derfor anmode trafikanter til å kjøre forsiktig og vise hensyn. Gatelyset i Atnaveien må vi også frakoble i perioder siden ledningen er i veien for arbeidet.

Noen abonnenter tilknyttet Koppang vannverk vil bli berørt i form av vannavstenging for lengere eller kortere perioder men de vil bli varslet særskilt. Flere abonnenter i nærområdet kan oppleve misfarging av vannet siden vi må snu vannstrømmen. Dette er ufarlig men tapp likevel rikelig med kaldt vann hvis du opplever misfarging. Det er alltid en viss fare for forurensing av vannet ved arbeid på nettet og derfor vil vi igangsette svak kloring av vannet for sikkerhets skyld. 

Den første tiden skal vi benytte til avskoging av traseen. Deretter skal vi, hvis alt går etter planen, legge ferdig mye av det nye ledningsstrekket på drøye 500 meter før vi kobler til eksisterende nett. 

Har du spørsmål til prosjektet, ta kontakt med Ruth Marie Nymark på Kommunalteknisk drift.
Telefon: 92 45 28 30

Sist oppdatert: 09.02.2021 11:06:21