Barnehageplass 2021/2022

Emneord (los) Barnehageplass
sandkassa

​Ønsker du barnehageplass i Stor-Elvdal fra barnehageåret 2021/2022. Søknadsfristen er 15. mars 2021.

De kommunale barnehagene ligger på Koppang og i Sollia.
  • Sollia barnehage ligger på Sollia skole, og tar imot barn i alderen 1-6 år.
  • Koppang barnehage ligger på Koppang skole og har 2 avdelinger for barn i alderen 0-3 år og 2 avdelinger for barn i alderen 3-6 år.
I Stor-Elvdal kommune har vi og den private Stor-Elvdal naturbarnehage med avdeling Sandkassa for barn i alderen 1-3 år, og avdeling Furutoppen som er en uteavdeling for barn fra 3 år.

I følge lov om barnehager er det samordnet opptak for private og kommunale barnehager.

Søknader om plass i Koppang, Sollia og Stor-Elvdal naturbarnehage sendes elektronisk.

icgenSøk elektronisk i Visma Flyt Barnehages foresattportal her.

Du logger deg inn via ID-porten.

Søknadsfrist 15.mars 2021

Svar om barnehageplass blir sendt ut i løpet av mars.

Sist oppdatert: 15.02.2021 15:36:51