Spørreundersøkelse om kommunens hjemmeside

Av: Jørund Hjeltnes Langdal | Publisert: 12.06.2020 09:45:05
hjemmeside

​I løpet av 2020 er dagens hjemmeside til Stor-Elvdal kommune historie. Hvordan vil du at den nye skal være?

​​Stor-Elvdal kommune får ny hjemmeside i år. Hjelp oss å gjøre den så god og nyttig som mulig.

​Det gjør du ved å svare på noen raske, enkle spørsmål. Det tar maksimum tre minutter. Vi ønsker å få innspill på hva som er viktig for deg når du oppsøker hjemmesida vår, hvilken informasjon du er ute etter, om du finner det du leter etter etc.

Ønsker svar fra alle

Den korte spørreundersøkelsen – som vi håper ungdom, unge voksne, middelaldrende og eldre, fastboende, utflyttere, potensielle innflyttere, hytteeiere og gjester i kommunen vår, og andre som leser hjemmesida vår, svarer på – finner du på nettet, link under.  Svarfrist: 1. august 2020.

SÅTE samarbeider

Ikke bare Stor-Elvdal, men alle SÅTE-kommunene (Stor-Elvdal, Åmot, Trysil og Engerdal) jobber nå med nye nettsider, hver våre, men bygd på samme mal. Vårt felles mål er at de skal bli best mulig for alle som søker informasjon hos oss.

På forhånd tusen takk for hjelpa!

Sist oppdatert: 12.06.2020 10:25:47