Servicetilbudet Stor-Elvdal kommune, sommeren 2020

Av: Jørund Hjeltnes Langdal | Publisert: 26.06.2020 12:05:35

​Stor-Elvdal har fortsatt ingen med påvist korona-smitte. Mange restriksjoner er lempet på, men enkelte tiltak fortsetter gjennom sommeren. Her har vi laget en oversikt over hvordan tilbudet til publikum er lagt opp gjennom sommeren.

Antall smittede: Det er fortsatt ingen med påvist smitte av koronavirus i SEK.
Det er lempet på mange restriksjoner siden mars, men noen opprettholdes gjennom sommeren av smittevernhensyn.

I alle enheter der kommunen tar imot besøkende, må disse vaske hender med antibac når de kommer og det føres besøksprotokoll for å lette et eventuelt smitteoppsporingsarbeid. Skulle du føle deg syk prøv å løse ærende ditt på telefonen eller ved hjelp av epost.

Servicekontoret forblir stengt gjennom sommeren. Vi ønsker at alle besøkende som har behov for fysisk oppmøte, gjerne kan komme innom biblioteket. Ukene 30-33, vil sentralbordet være åpent tirsdag-fredag (10-14).​​

Myrvang har åpningstid fra kl.10.00 – 14.00 tirsdag til fredag. Ønsker du å møte ansatte i kommunen kan du henvende deg i biblioteket.

Stor-Elvdal Folkebibliotek har i sommer åpent tirs-ons-fredag kl 10-14 og torsdag kl 12-16.  Her vil både innbyggere og andre besøkende få informasjon om aktiviteter og tilbud i kommunen. De ansatte bistår med kopiering og informasjon om kommunale tjenester og tilbyr om ønskelig hjelp til å bestille tid hos saksbehandler.

​Barnehagene: Barn i barnehagen fortsetter så godt det lar seg gjøre å ha barna i samme gruppe når barnehagen er åpen i sommer.

NAV tar ikke imot besøk uten avtale, men personlige møter kan avtales og saksbehandlerne henter besøkende ved inngangsdøren.

Rus og psykisk helse har fått nye lokaler grunnet korona og har nå sine kontorer i underetasjen på Granheim, Granheimveien 7 inngang mot nord.

Fysioterapi gis i lokalene til treningssentret. Fysioterapeutene følger de til enhver tid gjeldende smittevernregler.

Granheim alderpensjonat har åpne dører for besøkende.

Moratunet sykehjem har stengte dører, men tar imot besøk etter avtale.

Frivilligsentralen har åpnet for noe aktivitet, men brukerne av tilbudet skal holder avstand på en meter eller mer og vasker hender.

Flytetrampolinen på Kjemsjøen vil ikke settes på vannet denne sommeren. Dette er en anmodning fra smittevernslege på bakgrunn av smittevernhensyn i forbindelse med koronaviruset.

Disse tre punktene er viktig å holde fast ved gjennom sommeren:
Vask hender nøye og ofte, spesielt når du har tatt på ting mange tar på
Hold minst en meter avstand til andre
Hold deg hjemme når du er syk

Vil du følge med på utviklingen og hvilke råd som gis nasjonalt gjennom sommeren benytt linken her.

Stor-Elvdal kommune ønsker sine innbyggere og besøkende en riktig god sommer!

Sist oppdatert: 01.07.2020 11:53:38