Ny løsning for publikumskontakt i 2021

Av: Jørund Hjeltnes Langdal | Publisert: 31.12.2020 01:10:42

​Stor-Elvdal kommune ønsker å tenke nytt. I forbindelse med nytt besøkssenter, innfasing av ny nettside og generell digitalisering, vil det fra 01.01.21 bli noen endringer for hvordan du som publikum forholder deg til kommunen.

Henvendelser til kommunen vil vi selvfølgelig ha og ber om at dere gjør dette i følgende rekkefølge:

1. Besøker vår nettside for relevant informasjon, mange av de henvendelsene vi får, er allerede på nettsiden vår eller hos andre aktørers nettsider. Det blir lagt ut en god oversikt over relevante telefon nummer.
  2.  Ring oss på vårt telefonnummer der du vil få flere tastevalg for å komme til riktig sted, eller send oss en epost.
  3. Fysiske henvendelser blir på Besøkssenter Østerdalen.
Timebestilling av saksbehandler. Dette gjør vi for at du skal få en godt forberedt saksbehandler og god oppfølging fra oss. Samt at vi skal få en effektiv hverdag for våre ansatte.

Mer informasjon vil komme i forbindelse med ny hjemmeside. Det vil bli lettere å manøvrere på siden og du kan blant annet bestille time hos saksbehandler på tidspunkt.

Sist oppdatert: 31.12.2020 01:34:52