Ny konkurranse publisert på Doffin

​Abakus har i dag lagt ut følgende konkurranse for Stor-Elvdal og flere andre kommuner i Doffin; HO-19-02: Legemiddelrevisjon

Endringer i åpningstidene på sentralbordet

Med virkning fra 11.04.19 vil sentralbordet følge kommunehusets åpningstider, dvs. mellom kl. 10.00-14.00.

Kommunestyremøte 22.05.2019 må flyttes

Berammet kommunestyremøte 22.05.2019 er flyttet til 08.05.2019.

Kommunedelplan for avfall og miljø 2019-2025

Kommunedelplan for avfall og miljø 2019-2025 ble behandlet i Stor-Elvdal kommunestyre, 13.03.2019, sak 19/10, med følgende enstemmig vedtak

Seks valglister ved høstens kommunestyrevalg

Innen fristen 1. april er det innlevert i alt seks listeforslag fra partier i Stor-Elvdal. ​

Friluftskartlegging

​Kartlegging og verdisetting av friluftsområder i Stor-Elvdal kommune ble sluttbehandlet i kommunestyret 13.03.2019.

Her er kulturnytt for påskemåneden

Kulturnytt for april gir deg tips om arrangementer og aktiviteter både i påsken og ellers. ​

Invitasjon til sesongsalg ved Storelgen 2019

​Lokale næringsdrivende inviteres til å søke om lov til salg og markedsaktiviteter ved Storelgen sommeren 2019. Aktører som tillates ved Bjøråa rasteplass må være lokale, og ha aktiviteter som bidrar til å rendyrke elgkonseptet ved rasteplassen.

Her er vår nye kartløsning

​SÅTE Kart er navnet på vår kartløsning.  Der kan du hente mange slags opplysninger, helt gratis.

Gratis workshop i digitale plattformer

​Bli med på kurs og sørg for at din bedrift blir mer synlig på digitale plattformer! To alternative muligheter: tirsdag 26.mars i Sollia – tirsdag 2.april på Koppang.

Kommuneplanens arealdel 2019-2040

Varsel om oppstart av planarbeid og høring av planprogram. Frist for høringsinnspill til planprogrammet 25.04.2019

Her er skoleruta for 2019-2020

Til høsten er det skolestart i Stor-Elvdal mandag 19. august. ​

Stor-Elvdal kommune gikk med 3,5 mill kr i overskudd i 2018

​Kommunens årsregnskap for 2018 ble oversendt revisjonen i forrige uke, med et mindreforbruk på 3,5 mill. kroner.

Kulturnytt for mars

Broadway-musikalen Next to Normal med lokale aktører blir naturligvis et av høydepunktene på kulturfronten i mars. ​

Fristen for å søke barnehageplass er 15. mars

Ønsker du barnehageplass i Stor-Elvdal fra barnehageåret 2019/2020? Det er samordnet opptak for de kommunale barnehagene i Sollia og på Koppang,​ samt private Menighetens barnehage.

Elgduellen har fått sin egen musikkvideo

​"Elgkrigen" er ikke over, og nå har Vimarida og Ganics tøffe elglåt Moose Truce fått sin egen proffe musikkvideo, med mange lokale aktører!

Høring Kommuneplanen 2019-2040 - samfunnsdel

​Kommuneplanen er kommunens overordnede styringsdokument. Forslag til kommuneplanens samfunnsdel legges nå ut til høring med høringsfrist 10.04.2019.

200.000 kroner i løypekjøringstilskudd

​Værmessig er det en litt grå start på vinterferieuka, men det er uansett muligheter for å komme seg ut på tur. Kommunen bidrar i år med totalt 200.000 kroner i løypekjøringstilskudd.

Knallstart for Tekna Park

Endelig er det aktivitet igjen i gamle Tekna skisenter. Lørdag ble nye Tekna Park åpnet til stor glede for små og store. ​

Stor elgfare langs veiene

​Fallviltgruppa har den siste tida observert mye elgaktivitet med veldig mye kryssinger på rv. 3 i Stor-Elvdal.

Nå får elgduellen sin egen sang

Stor-Elvdal kommune strekker ut en hånd til Canada og inviterer til «fredsforhandlinger» i den mye omtalte elgduellen mellom Storelgen og Mac the Moose.  Ideen om å lage en sang kom tidlig, og nå lanseres låta Moose Truce som er laget av de lokale artistene Ganic og Vimarida.

Kunngjøring av navnesak - offentlig ettersyn

​Statens kartverk har reist navnesak for å få avklart riktig skrivemåte for offentlig bruk av en rekke stedsnavn i Stor-Elvdal kommune.

Behov for flere aktivitetsvenner

Vi har nå kurset seks kvinnelige aktivitetsvenner, som er klare til å ta fatt på oppgaven! Det er plass til flere og særlig menn oppfordres til å melde seg som frivillig aktivitetsvenn.

Leiekjøringsløyver for snøscooter

Her finner du oversikten over hvem som har tillatelse til å drive med leiekjøring med snøscooter for perioden 2019-2022.

Mer moro med teaterlaget

Teaterlagets forestilling "Barneskrik og uvennskap" pryder forsiden til kulturnytt for februar. Her blir det garantert mye latter og moro for publikum. ​

Nå er ny kommuneoverlege på plass

​Mildre Orphee Suarez er ansatt som  kommuneoverlege i fast stilling fra 1. januar 2019. Hun er i spesialisering innen allmennmedisin og har vært vikar hos oss et års tid.

Høring - NVE

​Revisjon av konsesjonsvilkår for regulering av Savalen, Fundin mv. og delvis overføring av Glomma

Storelgen setter Stor-Elvdal på kartet

Oppmerksomheten rundt Storelgen har tatt helt av de siste dagene, og det dukker stadig opp nye saker i mediene. ​