Barnehageplass 2021/2022

​Ønsker du barnehageplass i Stor-Elvdal fra barnehageåret 2021/2022. Søknadsfristen er 15. mars 2021.

Leiekontrakter for biblioteket og besøkssenteret - Kommunen vant frem i KOFA-sak

​Klagenemnda for offentlige anskaffelser (KOFA) har denne uken kommet med sin avgjørelse i sak 2020/817, der Stor-Elvdal kommune var innklaget med påstand om brudd på anskaffelsesregelverket ved inngåelse av leiekontrakter med Friskhjem AS i 1. og 2. etasje i Storgata 107, for lokaler til henholdsvis folkebiblioteket og nytt rovdyrsenter og Newtonrom.

Koronavaksinering i Stor-Elvdal kommune

​Siste nytt om vaksinering. Oppdatert 01.03.21.

Økt smittetrykk - oppfordring til tilreisende og innbyggere

​Grunnet økt smittetrykk, spredning av det muterte viruset og større mobilitet i vinterferien ønsker Stor-Elvdal kommune å komme med følgende oppfordring:

Eiendomsskattelister 2021 for Stor-Elvdal kommune - offentlig ettersyn

​Eiendomsskattelistene legges ut til offentlig ettersyn i fire uker, fra 23. februar.

Covid-19 - Vinterferie i Stor-Elvdal kommune, råd for innbyggere og besøkende i ukene fremover

I dag 18. februar klokken 16.00 har ikke Stor-Elvdal kommune påvist smitte eller innbyggere i karantene som følge av viruset.

Slik håper vi det fortsetter i ukene fremover

- hjelp oss med det!

Anleggsarbeid i Atnaveien.

​Kommunen skal legge en ny vannledning i Atnaveien, like vest for Vannstasjonsteigen. Det vil derfor pågå anleggsarbeid i noen uker fremover.

Høring - Forskrift om gebyrer for saksbehandling og tilsyn etter forurensningsforskriften

Forslag til forskrift om gebyrer for saksbehandling og tilsyn etter forurensningsforskriften legges ut på høring og offentlig ettersyn. Høringsfrist 17.03.2021

Tilskudd fra kommunale kulturmidler 2021

​Nå kan du søke tilskudd fra kommunale kulturmidler. Søknadsfrist 20.02.21

Smittestopp-app

​Stor-Elvdal kommune anbefaler å laste ned den nye Smittestopp-appen. Appen er frivillig å bruke, og er for alle over 16 år.

Digitalt infomøte med NNØ

Tirsdag 2.2 holder ​Norges natur og økologigymnas digitalt infomøte. Bli kjent med skolen og studiested Koppang.

Eiendomsskatt 2021

​Kommunestyret vedtok den 09.12.2020 utskriving av eiendomsskatt på faste eiendommer i hele kommunen for 2021

Status Covid19 23.1.21 klokken 16.00

​Stor-Elvdal kommune følger koronasituasjonen i Nordre Follo/Oslo og omkringliggende kommuner nøye.

Nye skjenkebestemmelser fra 22. januar 2021

Det er ingen nye påviste smittetilfeller i Stor-Elvdal 22.1.21 kl. 09.00.

Regjeringen har besluttet å innføre de samme nasjonale tiltakene om skjenking som var gjeldende før skjenkestoppen 4. januar. Fra og med 22.1.21 er det tillatt med skjenking på kommunens spisesteder. Alkoholservering kan kun skje i sammenheng med matservering, det kan ikke serveres alkohol etter midnatt.

Status og endringer i tiltak - Covid-19

​Det er pr. i dag 18.1.21 klokken 16.00 ingen kjente smittetilfeller i Stor-Elvdal kommune.

Regjeringen holdt i dag 18.1.21 klokken 14.00 en pressekonferanse knyttet til Covid-19.

Oppdatert info 7.1.2021 - Covid-19

Det er ingen nye smittetilfeller i Stor-Elvdal siden siste oppdatering 4.1.2021.

Ledig stilling - branningeniør - MHBR

​Har du lyst til å jobbe i brannforebyggende avdeling?

Viltpåkjørsel - hva skal du gjøre?

​Innlandet topper statistikken over viltpåkjørsler, så her er en film om hva du skal gjøre om uhellet er ute. Og hva du kan gjøre for å redusere sannsynligheten for å kjøre på vilt.

Vaksineringen i gang i Stor-Elvdal

Mandag 5.1 ble den første vaksinen mot Covid-19 satt ved Moratunet sykehjem.

Info om Covid-19 og tiltak for Stor-Elvdal kommune

Mandag 4. januar 2021.

I Stor-Elvdal er det påvist ett nytt smittetilfelle i løpet av romjulen. Totalt har vi hatt 7 smittetilfeller. Det er kontroll på situasjonen.

Ny løsning for publikumskontakt i 2021

​Stor-Elvdal kommune ønsker å tenke nytt. I forbindelse med nytt besøkssenter, innfasing av ny nettside og generell digitalisering, vil det fra 01.01.21 bli noen endringer for hvordan du som publikum forholder deg til kommunen.

Ingen nye smittetilfeller 28.12.2020

​Ingen nye smittetilfeller i Stor-Elvdal pr. 28.12.2020 kl. 08.00.

Status og info – prøvetaking og besøk på Moratunet og i bofellesskapet i jula

​Vi har ingen nye med påvist smitte av koronaviruset i Stor-Elvdal pr. 17. desember 2020.

Anmodning om innspill til nye veinavn i Stor-Elvdal kommune

Stor-Elvdal kommune jobber for tiden med å gi navn til nye veier. Vi ønsker innspill fra innbyggerne og hytteeiere på hva veiene skal hete, før vi legger saken på høring.

Frist for innspill er satt til 20.01.2021

Tid for avlesning av vannmåler - informasjon om avlesning via SMS

For å effektivisere innsamling av vannmåleravlesninger tar kommunen i bruk SMS-varsling.

Ingen nye smittetilfeller i Stor-Elvdal 10.12.2020

​Vi har ingen nye med påvist smitte av koronaviruset i Stor-Elvdal pr. 10. desember 2020 kl. 08.00.

Reguleringsplan for Paa Koppang hyttefelt - offentlig ettersyn

Forslag til reguleringsplan for Paa Koppang hyttefelt ble behandlet i Planutvalget den 18.11.2020. Frist for høringsuttalelser: 29.01.2021

Sist oppdatert: 10.11.2020 12:45:45