Budsjett og økonomiplan i formannskapet

Budsjett for 2019 og økonomiplan 2019-2022 er blant sakene som skal behandles i formannskapsmøtet 28.11. ​

Husk å sette ut avfallsekk i tide

​Kommunen vil minne alle abonnenter på at sekken skal være klar til henting senest klokken 07:00 på hentedagen.

Ny stor konsertopplevelse

​Gratulerer til Storgata 196 med ny, stor forestilling i Storstua. Etter premieren torsdag kveld er det fortsatt gode muligheter for å oppleve konserten.

Utlysing av tilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier

​Bufdir lyser ut nasjonal tilskuddsordning for barn i lavinntekstfamilier. Målet med ordningen er å motvirke eller dempe konsekvensene av fattigdom blant barn og ungdom. Offentlige instanser, private aktører og frivillige organisasjoner kan søke om støtte.

Sjekk utsikten mot Rondane

Utsikten mot Rondane fra Sohlbergplassen i Sollia ​må bare oppleves.

Mye spennende på gang i kommunen vår

Hyttenæring og destinasjonsutvikling var hovedtema for torsdagens næringslivsfrokost i Barfrøstua på Stor-Elvdal hotell. Her ble det presentert status for flere spennende prosjekter.

Avfallsplan på offentlig høring

​Kommunedelplan for avfall og miljø i perioden 2019-2025 er lagt ut på offentlig høring

Planer om privat videregående skole

En arbeidsgruppe jobber videre for å etablere en privat videregående skole med grønn profil på Koppang. ​

Reseptfritt salg av jodtabletter på apotek

Myndighetene anbefaler alle under 40 år å ha jodtabletter liggende hjemme. Særlig gjelder dette gravide, ammende og barn under 18 år. Fra 1. november kan jodtabletter kjøpes reseptfritt på apotek. ​

Vil kjøpe bolig til legebruk

Kommunestyret har enstemmig vedtatt at kommunen kan gå til anskaffelse av bolig som et tiltak for å sikre en mer stabil legedekning. ​

5 på topp-vinnerne er trukket ut

Tittelen «Råsprek senior 2018» tildeles Anne Margit Andersen som får en fin DNT ulltrøye i ønsket størrelse. Premieutdeling på biblioteket for alle vinnerne 1.11 kl. 15.

Store konsertopplevelser på kulturmenyen

En hyllest til Frank Sinatra og storoppsetning med Motown-hits er blant høydepunktene på kulturmenyen i november. ​

Kunngjøring - offentlig ettersyn og varsel om oppstart av planarbeid

Orientering om fastsatt planprogram for kommunedelplan for klima og energi 2018-2030 - Stor-Elvdal kommune

Halloween og horror-show på fritidsklubben

Det skjer ekstra mye spennende på fritidsklubben de neste par ukene. ​

God Morgen Norge og TV 2 på besøk

​TV2 har meldt sin ankomst til Stor-Elvdal for å gjøre opptak til God Morgen Norge. Vi oppfordrer alle som har anledning til å møte ved Storelgen mandag 29. oktober kl. 1330.

Dette bør du ha som beredskapslager hjemme

​Hva gjør du hvis strømmen skulle bli borte i flere dager, mobilnettet slutter å virke eller det ikke er vann i springen? Følg disse rådene for å være best mulig forberedt.

Har du husket å registrere brønnen din?

Hvis du deler brønn med en eller flere skal den registreres. Alle vannforsyningssystem skal være registrert hos Mattilsynet.

Ekstradag med influensavaksine

Helsestasjonen har hatt stor pågang på influensavaksineringsdagene, og har dessverre gått tom for vaksine. Derfor blir det en ny dag med vaksinering tirsdag 6. november kl. 11.30-14.00. ​

Tok med ordføreren på befaring

​Hagelagsleder Jorun Klefsås tok med seg ordføreren på befaring for å diskutere utfordringer og muligheter for å sikre et fortsatt grønt og attraktivt Koppang sentrum.

Kanskje du har rett på bostøtte?

Sliter du med å betale husleia eller boliglånet ditt? Har du lave inntekter eller høye boutgifter i tillegg? Da kan du ha rett til bostøtte. ​

Nytt tilbud om karriereveiledning

​Karrieresenter Hedmark er et offentlig servicetilbud, eid av Hedmark fylkeskommune og NAV Hedmark i partnerskap. De tilbyr gratis karriereveiledning til alle over 19 år.

Vil bidra til profilering av lokale bedrifter

Stor-Elvdal kommune ønsker å bidra til at bedriftene i kommunen skal nå ut til enda flere og få tak i enda mer kvalifiserte søkere til sine ledige stillinger. Derfor er det lagt til rette for en løsning der virksomheter i Stor-Elvdal kan bli synliggjort på kommunens hjemmeside.

Eiendomsskatt for 2. termin

Faktura på eiendomsskatt for 2. termin 2018 (01.07-31.12.18) ble utsendt i dag med forfall 23.10.18.

Klart for andre barnehageopptak

Søknadsfrist for andre opptak barnehageåret 2018/2019 er 1. november, med barnehagestart fra 1.januar.

Trafikksikkerhet felles ansvar

​Statens vegvesen oppfordrer alle trafikanter om å være ekstra oppmerksomme på militære kjøretøy i den perioden NATO-øvelsen pågår.

Midlertidig forbud mot tiltak - Sundfloen hyttegrend

Midlertidig forbud mot tiltak innenfor reguleringsområdet for Sundfloen hyttegrend ble behandlet i planutvalget den 03.10.2018 sak 18/27, og det ble fattet følgende vedtak:

Vedtatt reguleringsplan - Tekna park

Reguleringsplanen for Tekna park ble behandlet i Stor-Elvdal kommunestyre, 26.09.2018, sak 18/52, med følgende enstemmig vedtak:

Med hjemmel i plan- og bygningsloven § 12-12 vedtas reguleringsplan for Tekna park.

Vedtatt reguleringsplan finner dere i linkene til høyre

Bør Børson og ny stor kinomåned

Kulturmenyen i oktober byr blant annet på Teater Innlandets forestilling Bør Børson jr - Believe me baby. ​

Grønt lys for nytt sentrumsbygg