Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

​​​​​​​​​​Kommunevåpen​​​​​ Følg oss på FacebookStikkord A-Å  | Turistinfo ​​​​ ​​ ​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Ordfører

Av: Gerard Kort | Publisert: 01.12.2015 13:31:44

Terje Hoffstad.JPG

Hei storelvdøler!

Jeg ble valgt til din ordfører 28.10.2015, og setter stor pris på den tilliten. Nå vet jeg godt at ikke alle ønsket meg som ordføreren sin, men jeg vil uansett prøve å gjøre en god jobb for alle innbyggerne i Stor-Elvdal. Jeg vet også godt at en ikke vil kunne gjøre alle til lags, men jeg vil lytte til dere alle på veien til endelige beslutninger. Når kommunestyret har gjort sine valg, så vil jeg fronte de.

Hvem er så Terje Hoffstad? Jeg er født og oppvokst i Sandefjord, har så bodd i Hallingdal, ved Ås og de siste 31 år i Sollia. Jeg har vært selvstendig næringsdrivende fra 1982, helt frem til i dag. Unntaket med annen hovedinntekt var nesten fire år som mottaksleder. I min egen virksomhet har jeg jobbet mest med følgende området: landbruk, feltarbeid innen naturforskning, turisme, bygg, anlegg og utleie. I 2011 kjøpte jeg meg et gårdsbruk, som ligger 20 km nord for Atna – Mogrenda. Har to voksene barn – Aila og Aki- og dansk kjæreste.

Jeg har alltid vært politisk engasjert. På slutten av åttiårene meldte jeg meg inn i Stor-Elvdal Ap, og fikk min første periode i kommunestyret i 1991 – 1995. Det var Ola Kristiansen sin siste periode som ordfører. Jeg har vært med i kommunestyret fram til nå, men med unntak av perioden 1999-2003. Fra 2007 kom jeg inn i Fylkestinget, og har fått lært mye om politikken på et annet nivå. Der gjøres mange avgjørelser som virker inn på vår hverdag. Jeg tenker da på videregående skolene, fylkesveier, tannlegehelsetjenesten og regionalt utviklings arbeid.

Hva er viktig for meg? Jeg er opptatt av distriktene i Norge. Jeg tror på at det er viktig at folk i dag, og i framtida, bor der ressursene våre er. Det er og viktig for de som bor i byen, at vi tar vare på hele landet. Det gir det beste landbruket, og det gjør at vi har attraktive ferieområder for folk i og utenfor Norge. Det er og en spennende tid fremover, hvor Norge er opptatt av det grønne skiftet og bio-økonomi. Med våre naturressurser og all kompetansen i bygda, med Evenstad som en stor kunnskapsbase – har vi store muligheter.

Det som også er viktig for meg er at alle skal få muligheter til et godt liv. Jeg er opptatt av at vi skal kunne leve sammen. Både unge, gamle, funksjonsfriske og de med funksjonsnedsettelse, ulike kulturer, og generelt med litt ulike forutsetninger. Rett og slett et inkluderende samfunn.

Jeg er opptatt av hele kommunen vår, hvor vi må ha levende distrikter – men også et sterkt sentrum. Et av mine hovedmål er å få Koppang til å bli et sted, som flere har lyst til å besøke. Slikt vil det bli enda hyggeligere å bo her, og det vil kunne gi grunnlag for et sterkere næringsliv.

Stor-Elvdal har potensiale til å bli et knutepunkt for tungtransportnæringa, hvor enda flere vil kunne jobbe ut fra Koppang. Mitt mål er at vi skal kunne legge godt til rette for en slik utvikling. Trafikken er på Rv3, og da må vi se de fordelene det kan gi kommunen.

En annen viktig sak er å utvikle det unike i vår «lille» kommune, som har et godt barnehagetilbud og med et mulig skoleløp helt opp til doktorgrad på Evenstad.

Med min varierte næringslivserfaring, så tror og håper jeg på å kunne være en god støttespiller for vårt lokale næringsliv.

Det var litt kort om meg, og noen av mine mål. Til deg vil jeg avslutte med å si: Nøl ikke med å ta kontakt, hvis du har noe du ønsker å spille inn til politisk nivå. Det minste jeg kan love er at du vil bli hørt.

Jeg har stor tro på Stor-Elvdal sin framtid…..har du? Sammen får vi det til!

Vennlig hilsen

Terje Hoffstad

Mobil: 41043011

Sist oppdatert: 25.02.2016 10:14:38
 
Stor-Elvdal kommune - tlf 62 46 46 00 - postmottak@stor-elvdal.kommune.no - Postboks 85, 2481 Koppang
organisasjonsnummer 964 948 887 - kommunenummer 0430 - bankkontonummer 1850 07 20073
 
Ansvarlig redaktør: Rådmann - Nettredaktør: Tore Sandberg