Koronavirus

23.07.2021 - Positiv hurtigtest på Koppang i dag fredag 23.7.21 klokken 13:00. Totalt 11 personer er satt i karantene, 4 personer unngår karantene grunnet de er fullvaksinerte, der en er delvis vaksinert.

Alt om siste nytt, testing og vaksinering Nasjonale tiltak 

Fysisk oppmøte legekontoret

Oppmøte på legekontoret uten forhåndsavtale er fortsatt ikke ønskelig, for ivaretagelse av smittevern for de som allerede har avtaler. ​Ta kontakt med kontoret for råd om du opplever forverrelser av sykdom! Noe haster, andre ting kan vente litt! Nødvendig behandling av akutte tilstander, forverring av alvorlig kronisk sykdom og annen livsnødvendig helsehjelp skal fortsatt være prioriterte fastlegeoppgaver også i den tiden vi er inne i nå.​

Ivareta smittevern hold avstand og hold deg hjemme om du er syk. Har du coronasymptomer, gå i karantene og bestill en test!

Reseptbestilling ber vi om at du fortrinnsvis gjør via Helserespons, da det er tidsbesparende både for deg og for kontoret. Les mer om nett-tjenesten lenger ned på sida her.

Ved behov for tjenester etter kontortid ring legevaktstelefon: 116 117

Ved behov for øyeblikkelig hjelp ring: 113

Stor-Elvdal kommunale legekontor

Åpningstider:

Vanlig åpningstid kl 08:00-15:00 

Åpningstid for øyeblikkelig hjelp fra kl 08:00 -15:00

Telefon: 62 46 34 00 (08:30 - 14:00)

Legevakt tlf. 116117 fra 08-08 på dager kontoret er stengt  

Besøksadresse:
Storgata 103A, 2480 Koppang

Her finner du oss

Reseptbestilling via nett eller mobil:

Bruker du faste medisiner og snart trenger å fornye resepten?

Nå trenger du ikke lenger ringe legekontoret og stå i kø for å få hjelp til dette. Du kan nå fornye din resept på nett eller mobil når det passer deg.

  • Er du usikker på om resepten din har gått ut? Logg deg inn på Helsenorge.no og sjekk det ut før bestilling
  • Husk å oppgi styrke og dosering ved din medisinbestilling.
  • Gå så inn på Helserespons på nett eller mobil. Anbefaler å laste ned appen med samme navn.
  • Etter reseptbestillingen vil du  få tilbakemelding på SMS om at bestillingen er mottatt. Din bestilling vil være klar etter 2-3 virkedager.
  • Du kan også møte opp eller ringe inn din bestilling som før, men må beregne samme behandlingstid.
  • Minner om at fornyelse av resept ikke er en legevakttjeneste

Videokonsultasjon:

Ikke alle legetimer trenger oppmøte på legekontoret.

Vi kan nå tilby legetime som videokonsultasjon. Du bestiller deg time som vanlig på legekontoret, men møter ikke fysisk opp. Du blir satt inn i timeboka til legen, som så vil ringe deg opp til avtalt tid. Det er viktig at du har din bank​id/ eller annen legitimasjon tilgjengelig om du og legen ikke kjenner hverandre fra før, slik at du kan identifisere deg.

Om fastlegeordningen:

Kommunelegekontoret har tre stillinger for fastlege. I tillegg kommer LIS1 (turnuslege). Kontoret har 3,4 årsverk for hjelpepersonell. 

Fastlegelista oppdateres månedlig. Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin fastlege. Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. I tillegg kan du bytte fastlege hvis du flytter, og hvis fastlegen slutter eller reduserer sin liste. Du kan bytte til en lege som har plass på sin liste. Du kan også velge fastlege i en annen kommune enn den du er bosatt i. Du vil alltid være tildelt en fastlege også i vikarperioder.
For bytte av fastlege kan du gå inn på Helsenorge.no eller ringe tlf. 810 59 500.​

Til toppen