Fysioterapeut har sagt opp avtale

Fysioterapeut Bryndis Olafsdottir har sagt opp sin avtale i Stor-Elvdal kommune. Vi arbeider med å få på plass ny fysioterapeut i hennes praksis.

Sentralbord - Åpningstider

Fra og med mandag (28.06.21), vil åpningstidene på sentralbordet være fra kl 10.00-14.00 alle hverdager. Det betyr at vi starter opp igjen med ordinære åpningstider. Sentralbord: 62 46 46 00 .

Mulig Delta-smitte i Stor-Elvdal

Lørdag 19. juni har smittede personer vært på gjennomreise i Stor-Elvdal. Disse har vært innom Tiurn kro og Shell på Øverengsmoen.

Kjenner du noen fortjener å bli årets ildsjel (er) 2020/ 2021?

Det har gått to år siden sist årets ildsjeler ble kåret. Den lange Koronaperioden har begrenset mye, men vi er helt sikre på at det ha foregått mye og viktig ildsjelarbeid selv om det kanskje ikke har vært like synlig som vi er vant til.

Drikkevannet fra Koppang vannverk er friskmeldt.

Det er ikke påvist noen bakterier i vannprøver tatt på ledningsnettet mandag 21. juni,  og vi friskmeldinger drikkevannet i dag onsdag 23. juni.

Søk treningstid og øvingstid i Storstua

Nå kan du søke om øvingstid og treningstid i Storstua for sesongen 2021/2022. Søknadsfrist er 1. august. Søknadene behandles av Idrettsrådet og kommunen i uke 32.

Årets 10 på topp turer er klare

Turene passer for de fleste turgåere, og vil by på varierte opplevelser i ulike deler av kommunen vår. Du finner digitale turkart og beskrivelse på UT.no

Trampolina på Kjemsjøen er sjøsatt

Vanntrampolina på Kjemsjøen ble sjøsatt tirsdag formiddag.

Arbeidet med Bygdebok for Stor-Elvdal - Grend og slekt 3-4 er i gang igjen.

Arbeidet med Grend og slekt 3 og 4 var i sluttfasen da prosjekttiden utløp den 31.12.2020. Etter et opphold siden slutten av mars i år, er det dermed gledelig at arbeidet med innspurten nå kan settes i gang for fullt!

Status for Kjemsjøen badeplass oppdatert

Sola skinner og det er allerede godt besøk på badeplassen ved Kjemsjøen. Det er flere som lurer på når flytebrygge og vanntrampoline vil bli utplassert og det er tid for en liten oppdatering.