Ny skogbruksplan med miljøregistrering

Det er sendt informasjon til alle skogeiere med mer enn 100 da produktiv skog i Stor-Elvdal med tilbud om ny skogbruksplan med miljøregistrering. En oppdatert skogbruksplan er skogeierens viktigste redskap. Oversikt over skogressursene og miljøverdiene er en forutsetning for å kunne drifte skogen etter gjeldende sertifiseringskrav, PEFC skogstandard.

03.09.2021 - Info fra kriseledelsen

Det er siste halvannen uke registrert til sammen 6 tilfeller av Covid-19 i kommunen.

Stortingsvalget 2021

Husk valgdagen mandag 13. september. Du kan og forhåndsstemme frem til valgdagen.

27.08.2021 - Info fra kriseledelsen

Stor-Elvdal kommune anbefaler bruk av munnbind på offentlige steder som butikker, bensinstasjoner og serveringssteder grunnet økende smitte.

Info fra kriseledelsen - 26.08.2021

Det er i dag påvist smitte i studentmiljøet på Evenstad. Som følge av det, blir alle studenter og ansatte satt i karantene og nærkontakter kalles inn til testing.

25.08.2021 - Antall smittetilfeller øker i våre nabokommuner

Det er nå en økning når det gjelder smittetilfeller i våre nabokommuner. Kommuneoverlege Ole Lohmann ser med bekymring på at mange fullvaksinerte eller delvaksinerte ikke tar kontakt ved klassiske symptomer på covid-19.

Koronavaksine til 16 og 17 åringer

Stor-Elvdøler som er født i 2004 og 2005 vil nå få tilbud om koronavaksine.

23.08.2021 - Status vaksinering

Torsdag 19.08.21 ble det vaksinert 288 personer.  Vi oppfordrer alle som får time til å møte opp! Er det fortsatt noen som ikke har blitt vaksinert, vennligst gi beskjed på tlf: 940 28 699

18.08.2021 - Viktig info - Vaksinering og koronasertifikat

Vi har dessverre oppdaget noen tilfeller der gjennomført vaksinering ikke har blitt registrert i nasjonalt vaksineregister.

70% av Stor-Elvdølene har fått første vaksinedose

Alle voksne over 18 år skal nå ha fått tilbud om 1. dose med vaksine, men det er mange som ikke har møtt opp til avtalt tid i sommer.